Σάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 11:29

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Εντός με Α.Ε. Γαργαλιάνων ο Αίαντας, στην Κορώνη δοκιμάζεται η Μάνη

Γράφτηκε από τον

Την Α.Ε. Γαργαλιάνων, που άλλαξε και πάλι προπονητή (Σώκαλης αντί Λαμπρόπουλου) θα υποδεχτεί την Κυριακή ο πρωτοπόρος Αίαντας με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η καλαματιανή ομάδα είναι η μοναδική που έκανε το “2 στα 2” (Δώριο, Χώρα) στην Α1 τοπική και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα νίκη, μετρώντας μια ήττα στην πρεμιέρα από την Α.Ε. Μάνης και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή Καλαμάτας. Χωρίς τρίποντο βέβαια παραμένουν άλλες 8 ομάδες, μιας και τα 8 από τα 14 συνολικά ματς μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναδείξει νικητή. Α.Ο. Φυτειάς, Ηρακλής Καλαμάτας και Ολυμπιακός Ανάληψης είναι οι ομάδες που έχουν μοιραστεί και στα δύο παιχνίδια τους τους βαθμούς.

Ο Α.Ο. Φυτειάς με τον Αστέρα Μικρομάνης και τον Χανδριναϊκό, ο Ολυμπιακός με την Κορώνη και την Α.Ε. Μάνης και ο Ηρακλής με τη Χώρα και την Α.Ε. Γαργαλιάνων. Ηρακλής και Ολυμπιακός αναμετρώνται μάλιστα την Κυριακή μεταξύ τους, στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική, ενώ ο Α.Ο. Φυτειάς θα φιλοξενηθεί από το Δώριο που έχει μια ήττα (από Αίαντα) και μια ισοπαλία (με την Α.Ε. Αβίας). Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για το Δώριο.

Πεταλίδι, Μεθώνη, Μάνη και Α.Ε. Αβίας μοιράζονται με 4 βαθμούς τη 2η θέση. Οι τρεις πρώτες παίζουν εκτός έδρας την 3η αγωνιστική.

Το Πεταλίδι, που έφερε ισοπαλία με τη Μεθώνη και νίκησε την Κορώνη, θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Μικρομάνης (ισοπαλία με Α.Ο. Φυτειάς, ήττα από Μεθώνη).

Στο Σουληνάρι θα παίξουν ο Χανδριναϊκός (ήττα από την Αβία, ισοπαλία με τον Α.Ο. Φυτειάς), με τη Μεθώνη (ισοπαλία με Πεταλίδι, νίκη με Αστέρα Μικρομάνης) στο μοναδικό ματς που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο.

Η φιλόδοξη Μάνη (νίκη με Α.Ε. Γαργαλιάνων, ισοπαλία με Ολυμπιακό Ανάληψης) έχει δύσκολη αποστολή στην Κορώνη, εκεί όπου ο Ακρίτας θα ψάξει την πρώτη νίκη μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Ολ. Ανάληψης και την ήττα από το Πεταλίδι. Τέλος, η Α.Ε. Αβίας (νίκη με Χανδριναϊκό, ισοπαλία με Δώριο) θα αναμετρηθεί με τον Παπαφλέσσα Χώρας, ο ποίος θα συνεχίσει με νέο προπονητή τον Λάκη Σπάλα που αντικατέστησε τον Δημήτρη Λίτσα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μια ισοπαλία με τον Ηρακλή και μια ήττα από τον Αίαντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Χανδριναϊκός – Μεθώνη

Γήπεδο Σουληναρίου, 3.30 μ.μ.

Πλακογιάννης, Τσοπανάκης, Παναγιωτόπουλος

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Κορώνη - ΑΕ Μάνης

Γήπεδο Κορώνης, 3.30 μ.μ.

Σκόρδος, Καυκάς, Τζεμαλάι

Αστέρας Μικρομάνης - Πεταλίδι

Γήπεδο Μικρομάνης, 3.30 μ.μ.

Ζαρακοβίτης, Ρηγόπουλος, Βανικιώτης

Αίαντας - ΑΕ Γαργαλιάνων

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 3.30 μ.μ.

Σταυρόπουλος, Νιάρχος, Ρουμελιώτης

Δώριο - ΑΟ Φυτειάς

Γήπεδο Δωρίου, 3.30 μ.μ.

Κουτσαναστάσης, Μιχαλόπουλος, Τσουκάλη

ΑΕ Αβίας – Χώρα

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, 3.30 μ.μ.

Ρέκκας, Τσίρμπας, Γαλακούτης

Ηρακλής Καλ. - Ολυμπιακός Ανάληψης

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 6.30 μ.μ.

Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Γαλακούτης

 

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες)

1. Αίαντας 5-2 6

2. Α.Ε. Μάνης 4-1 4

-. Απόλλωνας Πεταλιδίου 2-0 4

-. Α.Ε. Αβίας 5-4 4

-. Μεθώνη 1-0 4

6. Ηρακλής Καλαμάτας 1-1 2

-. Ολυμπιακός Ανάληψης 1-1 2

-. Α.Ο. Φυτειάς 2-2 2

9. Αστέρας Μικρομάνης 1-2 1

-. Παπαφλέσσας Χώρας 1-2 1

-. Δώριο 3-5 1

-. Ακρίτας Κορώνης 0-2 1

-. Α.Ε. Γαργαλιάνων 1-4 1

-. Χανδριναϊκός 3-4 1