Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 17:47

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Υπόθεση 18 λεπτών το πρώτο τρίποντο

Γράφτηκε από τον

Ενα 20λεπτο αποδείχθηκε αρκετό στον Α.Ο. Φαραί για να φτάσει στη νίκη, επικρατώντας το βράδυ του Σαββάτου στο “Π. Μπαχράμης” του Ολυμπιακού με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσαν στο 18’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 3-0. Στη συνέχεια φρόντισαν με σωστή διαχείριση να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και να πάρουν τη νίκη, που είναι η πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, επηρεάστηκε από τα γκολ που δέχτηκε στο α’ 20λεπτο και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Ο προπονητής του Τάσος Χατζηαγγελής έκανε διορθωτικές κινήσεις στο β’ ημίχρονο, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τη συμπλήρωση του α’ 15λεπτου είχε την ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι, όμως δεν το αξιοποίησε.

Τα γκολ

Στο 8’ ο Κουρέας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή, οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα μακριά και αποδέκτης έγινε ο Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος με φοβερό σουτ στο “Γ” της εστίας του Λαμπίρη άνοιξε το σκορ. Στο 13’ από ωραία κάθετη πάσα του Πιτσιλή, πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας ο Σταματελόπουλος κοντρόλαρε αρχικά την μπάλα και στη συνέχεια με σουτ “έγραψε” το 2-0. Στο 18’ μετά από συνδυασμό των Σαμιώτη, Σεριάτου, ο δεύτερος έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή, απέφυγε τον Αναγνωστόπουλο και σέντραρε στο β’ δοκάρι, εκεί που πετάχτηκε ο Πανταζής και με κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Επιασε πέναλτι ο Μάρης

Στο 59’ ο Μπέρμπερη ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από Κωνσταντακόπουλο και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης υπέδειξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χρονόπουλος, αλλά ο Μάρης έπεσε στην αριστερή γωνία και κατάφερε να αποκρούσει και να γλιτώσει την εστία του από την παραβίαση.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Σαμιώτης (67’ Σκιάς), Φιλανδριανός (72’ Μανιατέας), Πιτσιλής, Κουρέας, Κωνσταντακόπουλος, Σεριάτος (82’ Δοβλέτης), Παχής, Διαμαντής, Σταματελόπουλος (74’ Κωνσταντόπουλος), Πανταζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λαμπίρης, Φέστας (72’ λ.τρ. Μουχαρέμι), Τσαναλίας, Μπέρμπερη, Κοστρίβας, Χρονόπουλος, Βέλμαχος, Μπαζάνης, Μαγουλιανίτης (64’ Μάλαμας), Ανδρεάκος (46’ Τσεκάνι), Αναγνωστόπουλος (46’ Κακαλέτρης).