Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 18:48

Πάση θυσία νίκη με Κόρινθο, λένε στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Ενάμιση μήνα αγνοεί τη νίκη ο Μεσσηνιακός με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στην 11η θέση της βαθμολογίας και να βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης στο αγώνα με την Κόρινθο. Ενας αγώνας που θα ξεκινήσει την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος", προκειμένου να μη συμπέσει με τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο. Μάλιστα την κυριακάτικη αναμέτρηση είναι πιθανό να την παρακολουθήσει και ο χρηματοδότης του Μεσσηνιακού Σταύρος Παπαδόπουλος που βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο προπονητής των "πρασίνων" Δημήτρης Τσάκωνας μιλώντας στο "Ν" δεν κρύφτηκε και έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας του στο μεθαυριανό παιχνίδι: "Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και μόνο αυτή. Η Κόρινθος είναι μία καλή και ιστορική ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουμε με τον απαραίτητο σεβασμό. Δεν έχουμε όμως άλλα περιθώρια και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη για να μη μείνουμε πίσω στην προσπάθεια μας για παραμονή".
Η προετοιμασία του Μεσσηνιακού συνεχίστηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του και με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Μπεγέτη που όμως  ανεβάζει στροφές και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος στον επόμενο αγώνα με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη.
Οι επιλογές όμως της τεχνικής ηγεσίας για την 11αδα θα είναι περισσότερες αφού σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την
Α.Ε. Καραϊσκάκης επιστρέφουν οι Νινιός και Σπανός που εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά και ο Κουρεντζής που αποθεραπεύτηκε.