Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 19:02

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-2: Πρώτο τρίποντο με... ανατροπή στην ανατροπή!

Γράφτηκε από τον

 

 

Σε ένα ματς με... τρελή διακύμανση στο σκορ το Ασπρόχωμα πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2 επί του Μιλτιάδη και έφτασε τους 4 βαθμούς, αφήνοντας παράλληλα ουραγό στην βαθμολογία τον προχθεσινό του αντίπαλο.

Η ομάδα του κ. Λούτα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Α. Ηλιόπουλο, όμως ο Μιλτιάδης μέσα σε ένα τετράλεπτο έφερε... τούμπα το ματς με Ταγκαλάκη και Διαμαντόπουλο και πήρε με προβάδισμα στο ημίχρονο.

Ομως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν φανερά ανώτεροι και με πιο πολλές δυνάμεις έκαναν... ανατροπή στην ανατροπή με τους Γυφτέα και Λούτα να χρίζονται σκόρερ.

Ετσι οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη και με τους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, με δεδομένο πως έπαιξαν δύο εκτός έδρας ματς με Απόλλωνα και Εθνικό.

Από την άλλη ο Μιλτιάδης παρέμεινε χωρίς βαθμό, χάνοντας δεύτερο ματς, μετά από αυτό με την Αναγέννηση, με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

Προηγήθηκε στο 7' με Α. Ηλιόπουλο

Το σκορ άνοιξε στο 7' όταν ο Π. Ηλιόπουλος βρήκε στα αριστερά τον Α. Ηλιόπουλο και εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με το Ασπρόχωμα να απειλεί στο 31' όταν ο Γυφτέας από δεξιά έκοψε στον Π. Ηλιόπουλο που σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Δημόπουλος απομάκρυνε. Στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 35' έφεραν το ματς στα ίσια...

Το γύρισε με Ταγκαλάκη, Διαμαντόπουλο

Ο Παυλόγιαννης έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, τριπλάροντας και τον γκολκίπερ Σακκά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Ταγκαλάκη που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το 1-2, ανατρέποντας το σκορ για τους "μελανόλευκους".

Οι φωνές του Λούτα στην ανάπαυλα "ξύπνησαν" τους γηπεδούχους που μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισαν με το καλημέρα...

"Τούμπα" στο β' μέρος

με Γυφτέα και Λούτα

Ηταν το 47' όταν ο Παπανικολόπουλος με βαθιά μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας του Μιλτιάδη τον Γυφτέα και εκείνος αφού κοντρόλαρε έκανε με δυνατό σουτ το 2-2.

Το Ασπρόχωμα με την ψυχολογία υπέρ του έψαξε και για τρίτο γκολ και στάθηκε άτυχο στο 64' όταν το σουτ στην κίνηση του Γυφτέα (μετά από σέντρα του

Α. Ηλιόπουλου) σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Το μόνο που είχε να επιδείξει η ομάδα του Τάκη Κάππου στο β' ημίχρονο ήταν η εκτέλεση φάουλ του Γαλάνη στο 75' που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σακκάς.

Στο 78' ο Α. Ηλιόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ με τον αμαρκάριστο Λούτα στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και τον Δημητρακόπουλο να αποκρούει...

Η μπάλα έφτασε και πάλι στον Λούτα, ο οποίος από πλάγια θέση την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα για το 3-2.

Στα λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι, που έμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο μέρος, έψαξαν την ισοφάριση χωρίς όμως να χάσουν κάποια καλή ευκαιρία.

Καλή ήταν η διαιτησία του Νικολόπουλου και των βοηθών του Βρυώνη και Σακκά.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Λούτα, Ε. Χρονόπουλος, Μουράτι, Α. Χρονόπουλος, Παπανικολόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Γυφτέας, Π. Ηλιοπουλος (72' Λυκούσης), Α. Ηλιόπουλος, Ι. Σακκάς (39' Κουραμπάς).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Δημόπουλος (81' Γεωργακόπουλος), Κάππος, Λακριντής, Κουτίβας, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος, Ταγκαλάκης (67' λ. τρ. Σκουτάρι), Τσέρτος, Παυλόγιαννης, Πετρόπουλος (58' Ταχίρι).