Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 20:01

Η παιδική ομάδα της Καλαμάτας 4-3 σε φιλικό τον Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

 

Θετικές εντυπώσεις άφησε η παιδική ομάδα της Καλαμάτας στο εντός έδρας φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του Πανηλειακού, που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η καλαματιανή ομάδα επικράτησε με 4-3, στο 14ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και πρώτο με αντίπαλο εκτός νομού.

Ηταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διατηρούν φιλικές σχέσεις και δείχνουν το δρόμο και στις ανδρικές ομάδες, που τα τελευταία χρόνια διατηρούν μια έχθρα.

Οι δύο προπονητές Παναγιώτης Δρούγας (Π.Σ. “Η Καλαμάτα”) και Θεόδωρος Βαγγόπουλος (Πανηλειακός) χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, αφού ήθελαν να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αν έχουν αφομοιώσει τα συστήματα, αλλά και τα όσα τους μαθαίνουν στις προπονήσεις.

Η Καλαμάτα προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, μετά από κάθετη πάσα του Ζώτου, ο Τσιγαρίδης μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0. Ο Τσιγαρίδης άλλαξε ωραία την μπάλα με το Ζώτο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0. Από πάσα του Κλ. Κανανάι ο Δημόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0.

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο ομάδες ο Πανηλειακός κατόρθωσε με 3 γκολ να ισοφαρίσει με γκολ που έβαλαν οι Πρέντι (2) και Θεοδωρόπουλος. Το τελικό 4-3 ο Ζώτος με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βαγιακάκος, Γιαννέλης, Οικονομέας, Τσακαλάκος, Δριμής, Δημόπουλος, Ζώτος, Κλ. Κανανάι, Ρουμελιώτης, Τσιγαρίδης, Λέσης. Επαιξαν και οι Δικαιουλάκος, Κοντογιώργης, Καπετανάκης, Μυστριώτης, Χριστόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πλατής (40’ Βγενόπουλος), Γρηγορόπουλος, Καρούσος (55’ Ζάβος), Καλομοίρης, Μουσχούλιας, Αρβανίτης (50’ Ηλιόπουλος), Δημακόπουλος (40’ Θεοδωρόπουλος), Πρέντι, Καραχάλιος, Σπυρόπουλος (55’ Κωστόπουλος), Γεωργίου (40’ Κουζής).