Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 12:51

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Αν ενισχυθούμε δεν θα έχουμε πρόβλημα”, πιστεύει ο Σωτήρης Τσάτσος

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νίκη παραμένει ο Τσικλητήρας μετά από τρεις αγωνιστικές στη Γ’ εθνική.

Η ομάδα της Πύλου βρήκε προχθές για πρώτη φορά φέτος δίχτυα, αλλά το γκολ του Μπίζου στο 36’ δεν στάθηκε αρκετό ούτε για το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Αστέρας Βλαχιώτη με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο από τον Γεμιστό και το Μικελάτο γύρισε το ματς και πανηγύρισε το δεύτερο σερί διπλό. Αντίθετα για τη Μεσσηνιακή ομάδα ήταν η δεύτερη σερί ήττα (μετά το 2-0 από το Διαγόρα Βραχνέικων) και πρώτη στο γήπεδό της και έχει μόλις ένα βαθμό (με Βάρδα στην πρεμιέρα).

Ο Σωτήρης Τσάτσος, από το κόρνερ του οποίου σκόραρε με κεφαλιά ο Μπίζος, μιλώντας στο “Notosport” για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Λάκωνες είπε: “Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Ημασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, απέναντι σε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Ολα τα παιδιά προσπάθησαν και έδωσαν και τη ψυχή τους, αλλά δεν έχουμε βάθος στο ρόστερ”. Ο πολύπειρος μέσος πιστεύει ότι: “Αν ενισχυθούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα δουλεύει αρκετά, αλλά χρειάζεται σίγουρα κάποιους έμπειρους παίκτες να την βοηθήσουν”.

Εβδομάδα μεταγραφών

Την ίδια άποψη με τον Σ. Τσάτσο φαίνεται ότι έχει και η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία του Τσικλητήρα Πύλου, καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα κινείται για την απόκτηση 2-3 παικτών και εκτιμάται ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Αυτό που λένε στην Πύλο, είναι ότι θα έρθουν οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Γ’ εθνική.

Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας έχει μπροστά του το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους θα ξεκινήσει από αύριο (σήμερα υπάρχει ρεπό) και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Σβίγκος και Χατζηστάμου.