Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 19:00

Πρόβλημα στη μεσαία γραμμή αντιμετωπίζει η Καλαμάτα εν όψει Κυριακής...

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) μπήκε η "Μαύρη Θύελλα", με τον Μίλτο Γκόφα να "πονοκεφαλιάζει" για την συγκρότηση της μεσαίας γραμμής.
Και αυτό γιατί ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσιμικλή αλλά και τον Μπελεβέτη ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και τέθηκε νοκ άουτ από την Κυριακάτικη αναμέτρηση που θα γίνει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής.


Σε συνδυασμό και με την πρόσφατη αποχώρηση του Αλιού, ο οποίος έπαιξε κάποιες φορές στη μεσαία γραμμή, βλέπουμε ότι είναι εκτός μάχης τρεις από τους βασικούς μέσους που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
Ο Γκόφας λοιπόν θα πρέπει να… ανακατέψει την τράπουλα και να βρει τις λύσεις για την συγκρότηση μιας μεσαίας γραμμής που θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής.
Η επιστροφή του Χρήστου Ρήγα στην αρχική 11άδα θεωρείται αρκετά πιθανή, θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσει και ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ενώ υπάρχει και η λύση του νεαρού Ζαχαρόπουλου ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Χτύπησε ο Κωνσταντακόπουλος

Από εκεί και πέρα, εκτός μάχης παραμένει ο τραυματίας Νίκος Τριανταφυλλάκης ενώ στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας τραυματίστηκε και ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος. Ο νεαρός γκολκίπερ χτύπησε στην ωμοπλάτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 15 μέρες.
Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι Οντσβόνγκ και Τσιρίλο που επέστρεψαν την Τετάρτη το βράδυ από την Ιταλία. Ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε σε τελειώματα και σουτ ενώ η αυριανή προπόνηση θα γίνει και πάλι στο γήπεδο της Σπερχογείας.
Η Καλαμάτα προέρχεται από συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και, παρά τα προβλήματα της, θέλει μόνο νίκη την Κυριακή ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των άλλων ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και να πλησιάσει και άλλο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.