Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 14:15

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Εκτός ομάδας ο Καραχάλιος με απόφαση της διοίκησης

Γράφτηκε από τον

Εκτός ομάδας τέθηκε ο Κώστας Καραχάλιος με απόφαση της διοίκησης του Τέλλου Αγρα, μετά από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Ο Φιλιατρινός ποδοσφαιριστής δεν παρακολουθεί τις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας και μάλιστα οι παράγοντες είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν φαινόμενα απειθαρχίας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι φέτος τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μαυρέα, σε σχετική ερώτηση μας απάντησε: "Τέτοια συμβάντα δεν υπάρχουν για εμάς στην ομάδα και θα τιμωρούνται άμεσα. Πάνω από όλα είναι η πειθαρχία”.

Μαυρέας: "Τα παιδιά δουλεύουν, απλώς χρειαζόμαστε χρόνο"

Ο Καλαματιανός προπονητής στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με τον Διαβολίτσι, όπου η ομάδα του ηττήθηκε στους Γαργαλιάνους. “Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Διαβολιτσίου, αν και πιστεύω ότι θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Δεν ανησυχώ για την ήττα. Το ζήτημα είναι η βελτίωση σε πολλά θέματα έχουμε υπομονή και γνώσεις για να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, απλώς χρειαζόμαστε χρόνο". Την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Παραλίας ξεκίνησε τη Δευτέρα ο Τέλλος Αγρας. Σε αυτό δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Γεωργόπουλος, ο οποίος υπέστη σοβαρό διάστρεμμα στον αστράγαλο στο κυριακάτικο ματς. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και ο κ. Μαυρέας υπολογίζει στα πλάνα του για τον αγώνα με την Αναγέννηση σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.