Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 19:18

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Για μια νέα αρχή με Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Τέλλου Αγρα για την εξαιρετική παρουσία που είχε η ομάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε την Τρίτη και την Τετάρτη η ΕΠΣΜ για το "Χαμόγελο του παιδιού".


Ο Αγρας έδωσε τρία ματς απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως την Καλαμάτα, τον Μεσσηνιακό και τον Εθνικό Μελιγαλά, έχοντας δύο νίκες, ενώ έχασε από τους "πράσινους" στα πέναλτι.
Εδειξε λοιπόν πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ισχυρότερες ομάδες (αν και παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες) και γι' αυτό η διοίκηση συγχαίρει τους παίκτες τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία, αλλά και για την διάθεση τους να αγωνιστούν για ιερό σκοπό παρά την κούραση των δύο συνεχόμενων ταξιδιών μέσα σε δύο ημέρες!
Μάλιστα μην λησμονούμε πως ο Αγρας ήταν η μοναδική Τριφυλιακή ομάδα που έδωσε το "παρών" στο εν λόγω τουρνουά.

Τραπέζι από τη διοίκηση


Το κλίμα λοιπόν είναι εξαιρετικό στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και μάλιστα αύριο το βράδυ (μετά την προπόνηση) η διοίκηση θα κάνει το τραπέζι σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές σε εστιατόριο των Γαργαλιάνων.
Δείγμα του ότι όλοι είναι μια γροθιά και προσδοκούν σε μια νέα αρχή στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πάμισο.
Με ανεβασμένη λοιπόν την ψυχολογία ο Αγρας θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα τον Πάμισο και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Κάτι που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, όμως άπαντες πιστεύουν πως η θέση της ομάδας στη βαθμολογία είναι πλασματική και θέλουν να το αποδείξουν αυτό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμμαχος στην προσπάθεια του Αγρα για νίκη αναμένεται να είναι ο φίλαθλος κόσμος που ετοιμάζεται να δώσει βροντερό "παρών".
Ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης θα γυμνάσει αύριο για τελευταία φορά τους παίκτες του και το ευχάριστο είναι πως θα τους έχει όλους στη διάθεση του. Ο Λ.Χ. Ανδρώνης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Παπανδρεόπουλου.