Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 12:43

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Στη Σπάρτη με Αστέρα Βλαχιώτη η Καλαμάτα - Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Γράφτηκε από τον

Οι δύο Αστέρες του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής θα βρεθούν στο δρόμο των Μεσσηνιακών ομάδων την 4η αγωνιστική.

Η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή από τον Αστέρα Βλαχιώτη και ο Τσικλητήρας Πύλου από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας, που είναι ο μόνος που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Το ματς της “Μαύρης Θύελλας” θα γίνει πάντως στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, μιας και δεν έχει αδειοδοτηθεί η έδρα του Βλαχιώτη. Εκεί άλλωστε φιλοξενήθηκε και το ματς της πρεμιέρας με τον Πανηλειακό, όπου ο Αστέρας μοιράστηκε γκολ (1-1) και βαθμούς, για να ακολουθήσουν τα διπλά σε Βάρδα (0-1) και Τσικλητήρα Πύλου (1-2).

Ετσι οι νεοφώτιστοι συγκατοικούν στη 2η θέση με την Καλαμάτα, που μετρά επίσης δύο νίκες (1-0 την Αχαϊκή, 2-0 τη Βάρδα) και μαι ισοπαλία (0-0) με τον Πανηλειακό. Η Καλαμάτα άξιζε πάντως να έχει το απόλυτο με βάση την εμφάνιση στον Πύργο και θα επιδιώξει την Κυριακή να επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς.

Το ευχάριστο είναι ότι με εξαίρεση τον τραυματία Παπουτσογιαννόπουλο, δεν υπάρχουν απουσίες,, παρά μόνο αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι, σ’ ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς. Η εμφάνιση πάντως στον Πύργο, όπου η Καλαμάτα άξιζε τη νίκη, δείχνει ότι η Μεσσηνιακή ομάδα έχει να φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό. Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, αφού το γήπεδο του Μεσσηνιακού έκλεισε για να γίνει επανασπορά.

Κόντρα στον πρωτοπόρο

Την ίδια ώρα (4 μ.μ.) την Κυριακή ο Τσικλητήρας Πύλου θα αγωνιστεί στην Αμαλιάδα με τον τοπικό Αστέρα, που έχει νικήσει κατά σειρά Παλληξουριακό (4-1), Παναρκαδικό (0-2) και Διαγόρα Βραχνέικων (1-0) και με 9 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν πάντως ένα πέναλτι στο 92’ για να λυγίσουν την αντίσταση του Διαγόρα και ο Τσικλητήρας θα προσπαθήσει να του βάλει δύσκολα. Κάτι που έκανε με το Βλαχιώτη, όπου λύγισε στα τελευταία λεπτά (1-2), γνωρίζοντας τη δεύτερη φετινή ήττα μετά το 2-0 από το Διαγόρα Βραχνέικων.

Στην πρεμιέρα η ομάδα της Πύλου είχε μείνει στο 0-0 με τη Βάρδα και με ένα μόλις βαθμό είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί βαθμούς σε κάθε ματς. Τα ερωτηματικά για την Κυριακή είναι οι τραυματίες Σβίγκος και Χατζηστάμου.

Μανούχος στη Σπάρτη,

Γκριτζέπης στην Αμαλιάδα

Ο Μανούχος από την Αργολίδα θα διαιτητεύσει τον αγώνα του Αστέρα Βλαχιώτη με την Καλαμάτα και ο Γκριτζέπης από την Αρκαδία την αναμέτρηση του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Τσικλητήρα Πύλου. Η “αυλαία” της 4ης αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο με το ματς του Παναρκαδικού με την Αχαϊκή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

 

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 4 μ.μ.

 

Παναρκαδικός – Αχαϊκή

Γκάμαρης, Κορτέσης, Ζήρδας (Αθηνών)

 

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 4 μ.μ.

 

Αστέρας Αμαλιάδας - Τσικλητήρας Πύλου

Γκριτζέπης, Κύριος, Καματάκης (Αρκαδίας)

Διαγόρας Βραχνέικων – Λεωνίδιο

Αδαμόπουλος, Ψαρρής (Ζακύνθου), Λιάππης (Ηλείας) και παρατηρητής ο Νίκος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας)

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα

Μανούχος, Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας)

ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος

Ρούσσος, Σανός, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας) και παρατηρητής ο Ανδρέας Μιχαλακέας (Μεσσηνίας)

Παλληξουριακός - Πανηλειακός

Μακρυπόδης, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαίας)