Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 13:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι με Θουρία”, δηλώνει ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι με Θουρία”, δηλώνει ο Τάκης Παναγόπουλος

Τα δύσκολα συνεχίζονται για την Κυπαρισσία, καθώς μετά τον Πάμισο θα αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή και τον Πανθουριακό, που επίσης διεκδικεί τον φετινό τίτλο στην Α’ τοπική.

Αυτή τη φορά μάλιστα θα αγωνιστεί εκτός έδρας, αλλά υπάρχει πίστη για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Τάκης Παναγόπουλος μιλώντας στο “Notosport” είπε: Σεβόμαστε τη Θουρία που είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Θα είναι ένα ντέρμπι, αλλά θέλουμε να το κερδίσουμε και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε”.

Ο προπονητής της Κυπαρισσίας τόνισε στη συνέχεια ότι η ήττα στο φινάλε με 2-4 από τον Πάμισο “Ηταν μαγική εικόνα και οφείλεται περισσότερο στη δική μας λάθος διαχείριση του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα ντέρμπι είναι συνεχόμενα και υπάρχει κούραση, αλλά και πίστη για θετικό αποτέλεσμα”. Να σημειωθεί όι μετά το πέρας του αγώνα με τον Πάμισο, ο Τ. Παναγόπουλος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία όμως δεν την έκανε αποδεκτή και στηρίζει τον νεαρό τεχνικό. Αλλωστε η εμφάνιση στο ματς με τον Πάμισο ήταν καλή άπαντες πιστεύουν ότι θα έρθουν στη συνέχεια και τα θετικά αποτελέσματα. Η πρώτη ήττα στην Α’ τοπική ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μυαλό όλων είναι στο νέο ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανθουριακό, όπου η Κυπαρισσία θα αγωνιστεί με ιδανική 11άδα.