Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 13:47

Καλογερόπουλος: “Μικρή κατηγορία η Γ’ εθνική για την Καλαμάτα”

Γράφτηκε από τον

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα εμφανιστεί η Καλαμάτα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη την Κυριακή στο γήπεδο της Σπάρτης.

Οι ασπρόμαυροι μετά την άνετη νίκη επί της Βάρδας, θα επιδιώξουν να πάρουν αποτέλεσμα και στο ματς με την Λακωνική ομάδα, το οποίο σαφώς και έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Οδηγός θα είναι το παιχνίδι με τον Πανηλειακό στον Πύργο, όπου η “Μαύρη Θύελλα” πήρε εύκολα την ισοπαλία και δικαιούταν βάσει εμφάνισης τη νίκη.

Ενας από τους λίγους παίκτες που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ και διατήρησαν θέση βασικού στην Καλαμάτα είναι ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος μιλά σήμερα στην “Ελευθερία” για το ξεκίνημα στη Γ’ εθνική, το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη και το που μπορεί να φτάσει η φετινή Καλαμάτα.

"Δύναμή μας η φανέλα και κόσμος μας”.

“Θεωρώ πως έχουμε κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να έχουμε και το απόλυτο, αν κερδίζαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα όπως του Πανηλειακού, που είναι μια ιδιαίτερα καλή ομάδα. Παρόλα αυτά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να ήμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια”, σημείωσε ο 31χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που πρόσθεσε για το επερχόμενο ματς: “Την Κυριακή έχουμε μια επικίνδυνη έξοδο στη Σπάρτη με μια ιδιαίτερα καλή ομάδα όπως ο Αστέρας Βλαχιώτη που έχει βάλει κι αυτή τον πήχη ψηλά και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Εμείς σε όλα τα ματς παίζουμε για τη νίκη κάτι που θα κάνουμε και σε αυτό. Η Καλαμάτα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον όμιλο, η κατηγορία είναι μικρή γι’ αυτή και πρέπει όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να κάνει αυτό που μπορεί ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Δύναμη μας είναι η φανέλα και κόσμος μας”.

Αμφίβολοι Καμινιώτης, Σαραντόπουλος 

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.

Οι Καμινιώτης και Σαραντόπουλος ανέβασαν ρυθμούς, όμως δεν προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα

και η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο ματς παραμένει αμφίβολη. Σήμερα θα προσπαθήσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα και αν τα καταφέρουν, τότε θα είναι στην αποστολή.

Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Παπουτσογιαννόπουλος και ο Τσατσόπουλος, του οποίου δεν έχει εκδοθεί το δελτίο.