Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 15:29

Μπριλάκης: “Στην καρδιά μου η Καλαμάτα, αλλά την Κυριακή θέλουμε τη νίκη”

Γράφτηκε από τον
Μπριλάκης: “Στην καρδιά μου η Καλαμάτα, αλλά την Κυριακή θέλουμε τη νίκη”

Ενα από τα πρόσωπα του κυριακάτικου αγώνα της Καλαμάτας με τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο Χάρης Μπριλάκης, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” όπως άλλωστε και ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Τσιμικλής.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στην Καλαμάτα από το 2005 έως 2009 όταν η ομάδα ήταν στη Β’ εθνική και μέτρησε με την ασπρόμαυρη φανέλα

102 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε και 4 γκολ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αγαπημένη του “Μαύρη Θύελλα”, αφού είχε παίξει αντίπαλος και το 2010 με τον Διαγόρα Ρόδου στη Β’ εθνική.

“Η Καλαμάτα ήταν και είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο για μένα, μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου και έχω κάνει πολλούς φίλους. Ηταν ουσιαστικά η ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου,

εκεί έγινα γνωστός και κρατάω τις πολλές όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον κόσμο.

Ομως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και την Κυριακή θα κάνω ότι το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα μου”, λέει στην “Ελευθερία” ο Χάρης Μπριλάκης.

“Δεν υπάρχει φαβορί”

Τι προβλέπει όμως για το κυριακάτικο ματς; “Είναι ένα ντέρμπι, το λέει άλλωστε και η βαθμολογία. Φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν, θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και θα κερδίσει όποιος το θέλει πιο πολύ και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη. Η Καλαμάτα είναι ιστορική ομάδα και καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Εχω εμπιστοσύνη όμως στην ομάδα μου, έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία και στόχος μας είναι η νίκη”.

Ο 35χρονος αμυντικός μιλά στην “Ε” και για τους στόχους της Λακωνικής ομάδας:

“Το ξεκίνημα έδειξε πως διαθέτουμε δυνατή ομάδα και κανείς δεν μας απαγορεύει να κοιτάζουμε ψηλά. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και υπάρχουν οι προϋποθέσεις ο Αστέρας να βάλει ψηλότερα τον πήχη. Βέβαια στον όμιλο υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως η Καλαμάτα, ο Πανηλειακός, η Βάρδα, η Αχαϊκή, ο Παναρκαδικός και ο ενισχυμένος Αστέρας Αμαλιάδας και πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας”.

"Θα το παλέψει η Πύλος"

Ο άσος του Αστέρα μίλησε και για τον Τσικλητήρα Πύλου τον οποίο αντιμετώπισε την Κυριακή: “Είναι μία σφιχτή ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή. Νομίζω πως έχει το σύνολο να κυνηγήσει μέχρι τέλους την σωτηρία”.