Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2013 17:00

Περνάει από την Κορσική η Μαρσέιγ

Γράφτηκε από τον

Μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων σήμερα έχουμε ξανά ένα πλήρες κουπόνι στα χέρια μας. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής κυριαρχούν οι αναμετρήσεις για τη Β’ κατηγορία σε Γαλλία και Ολλανδία, ενώ αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει, μεταξύ άλλων, και στη Γερμανία. Στο μπάσκετ έχουμε δράση στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Ισπανία με αντίπαλο την Ουνικάχα Μάλαγα.

 

 

 

Συνεχίζει με νίκη η Μαρσέιγ

 

 

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά μας από τη Γαλλία και την αναμέτρηση της Αζαξιό με τη Μαρσέιγ, όπου στηρίζουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.95 στην Playbet. Οι Μασσαλοί την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκαν 2-1 της Σοσό και ψάχνουν τώρα ένα νικηφόρο σερί καθώς έχουν μείνει πολύ πίσω όχι μόνο από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και από την 3η θέση που δίνει ένα «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκουν απέναντί τους μία Αζαξιό που μπορεί μετά από την αποχώρηση του Ραβανέλι να πήρε βαθμό στην έδρα της Τουλούζ (1-1), αλλά ήταν πολύ τυχερή σε εκείνη την αναμέτρηση και είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 31 προσπάθειες για γκολ και η Αζαξιό με… έξι, ενώ οι Κορσικανοί στα 17 τελευταία παιχνίδια τους για το Σαμπιονά έχουν πάρει μία μόλις νίκη (1-7-9)!

 

Δυνατό σημείο προκύπτει και από τη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας και την αναμέτρηση Ιστρ-Νιμ, όπου επιλέγουμε το Χ 2NB (σε περίπτωση ισοπαλίας το στοίχημα επαληθεύεται, σε περίπτωση νίκης του φιλοξενούμενου το ποντάρισμα επιστρέφεται) σε απόδοση 2.15. Η Ιστρ είχε μεν τη δυνατή Καέν απέναντί της την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και η αντίστασή της ήταν... ανύπαρκτη, δεχόμενη με απίστευτη ευκολία τη βαριά τεσσάρα (4-0) που την κράτησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άμυνα-χωνί, επίθεση αναιμική και η έκτη ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές είναι γεγονός, με τις τρεις εξ αυτών συνεχόμενες. Η Νιμ από την πλευρά της, κατάφερε να «αναστήσει» την πρωτάρα στην κατηγορία Σερκλ Μπαστιά, από την οποία ηττήθηκε 1-0. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα και έχει μία από τις χειρότερες εκτός έδρας παρουσίες στην κατηγορία, με μόλις δύο βαθμούς στις έξι εξόδους της. Δύο ομάδες, λοιπόν, με αρκετά προβλήματα που δύσκολα θα «ξεκολλήσουν» από την ισοπαλία.

 

 

Συνέχεια από τη Ligue 2 με δύο ακόμη επιλογές. Αρχικά, το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο παιχνίδι Ντιζόν – Νανσί σε απόδοση 2.75. Η ξέφρενη πορεία της Νανσί από τη στιγμή που ο Κορέα επέστρεψε στον πάγκο της έπειτα από δύο χρόνια, συνεχίζεται, αφού πριν από δύο εβδομάδες πανηγύρισε και τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στα ισάριθμα ματς πρωταθλήματος που βρίσκεται στον πάγκο της ο Ουρουγουανός! Βρίσκει απέναντί της μία Ντιζόν που έχασε με… κατεβασμένα χέρια στην έδρα της Μετς με 2-0 και μπορεί να φύγει από το γήπεδό με τους τρεις βαθμούς. Τέλος στον αγώνα Μπρεστ-Νιόρ, επιλέγουμε και πάλι το Χ 2NB. Πρόκειται για δύο ομάδες που αδυνατούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται να σκοράρουν και τους φιλοξενούμενους να δέχονται με ευκολία το γκολ. Επιλογή η ισοπαλία με κάλυψη.

 

Με τους φιλοξενούμενους στη Β’ Ολλανδίας

 

 

Στο Φόλενταμ – Έμεν πάμε με το 2 DNB, σε απόδοση 3.75. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, τα αποτελέσματα αυτά έχουν φέρει πίεση στο «στρατόπεδό» τους, σήμερα έχουν άμεση ανάγκη τους τρεις βαθμούς και θα τους στηρίξουμε για να κάνουν την έκπληξη στην έδρα της Φόλενταμ. Προς την πλευρά των φιλοξενούμενων θα κοιτάξουμε και στην αναμέτρηση της Γιονγκ Αϊντχόφεν με την Αλμίρε Σίτι, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.10. Την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με την Ντεν Μπος η Αλμίρε Σίτι εμφανίστηκε αποφασισμένη και πανηγύρισε τη νίκη, την πρώτη της μετά από πέντε αγωνιστικές, παίρνοντας, ταυτόχρονα βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Περιμένουμε και σήμερα να συνεχίσει με την ίδια τακτική και είναι ικανή να πάρει τουλάχιστον τον έναν πόντο απέναντι στα «πιτσιρίκα» της PSV.

 

 

Στη Football League, πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Αστέρας Μαγούλας – Γλυφάδα. Ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εκμεταλλευτεί την έδρα του και στα τρία τελευταία ματς που έδωσε εκεί δεν έχει κατορθώσει καν να σκοράρει. Η Γλυφάδα μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα, αλλά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μέτρια εικόνα στο γήπεδό τους, μας οδηγεί στην έκπληξη και το «καλοπληρωμένο» Χ2.

 

 

Καλησπέρα σας, σας αποστέλλω το κείμενο με τις σημερινές προτάσεις του Betarades.g

Τριάδα επιλογών από Euroleague

 

 

Στο μπασκετικό κουπόνι, έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από την Euroleague. Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Εφές Αναντολού. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η Εφές εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες της Αρμάνι και έκανε τεράστια νίκη στην Κωνσταντινούπολη 87-67. Σαφώς βελτιωμένη από τότε η Αρμάνι και έχει τον πρώτο λόγο απόψε. Η Εφές δεν άρεσε στα τελευταία της παιχνίδια αφού εκτός της συντριβής στη Μαδρίτη είχαν προηγηθεί οι κακές εμφανίσεις με Ζαλγκίρις εντός έδρας (72-61) και με Ουσάκ εντός έδρας (79-71). Ίσως δούμε μια επανάληψη των παιχνιδιών του ζευγαριού της περσινής περιόδου που οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει εντός 77-71 και οι Ιταλοί επικράτησαν στο σπίτι τους 80-75. Επιλογή το -4 της Αρμάνι σε απόδοση 1.95.

 

 

Συνέχεια με το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι οι Μαδριλένοι πέρασαν 63-83 από το Κάουνας αλλά τότε ήταν πολύ χειρότερη η Ζαλγκίρις. Εντός έδρας η Ρεάλ προσπαθεί να δώσει θέαμα στο κοινό της και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν χαλαρώνει ακόμα και αν έχει πάρει τεράστια διαφορά. Το ισχνό 75-70 που έκανε στην Γκραν Κανάρια δεν είναι δείγμα μιας περιόδου πτώσης γιατί η Γκραν Κανάρια είναι μια από τις πιο σκληρές ομάδες της ACB. Αναμένουμε άλλο ένα σόου από τους παίχτες της Ρεάλ οπότε πάμε με τη νίκη της σε συνδυασμό με το Over 160.5 σε απόδοση 1.96.

 

 

Τελευταία επιλογή από το ματς Μάλαγα-Ολυμπιακός. Οι 14 νίκες σε 14 επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι ένα καταπληκτικό στοιχείο της ομάδας του Μπαρτζώκα μέχρι σήμερα. Και αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την Ζιελόνα Γκόρα όλα τα υπόλοιπα τα έχει κερδίσει πειστικά δείχνοντας την ποιότητα της ομάδας. Σήμερα κινδυνεύει να σπάσει το σερί αφού αναμετράται με την πολύ συμπαγή Μάλαγα του Πλάθα. Βέβαια η Μάλαγα στα τελευταία δύο παιχνίδια της (με Μπάγερν και Σιένα) δεν έπαιξε καλά και ηττήθηκε. Κάποια στιγμή θα χάσει ο Ολυμπιακός και αυτό μπορεί να συμβεί απόψε. Άλλωστε μια ήττα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Επιλογή μας η νίκη των Ισπανών σε απόδοση 2.15.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.