Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 12:49

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Αγγιξε το βαθμό στο 93’ με Μπίζο

Γράφτηκε από τον

 

 

Χωρίς βαθμολογικό όφελος για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε ο Τσικλητήρας, αφού ηττήθηκε χθες στην Αμαλιάδα με 2-1 από τον τοπικό Αστέρα, που έκανε το 4 στα 4 στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και αποσπάστηκε από τους διώκτες του.

Η ομάδα της Πύλου όμως λίγο έλειψε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από την έδρα των πρωτοπόρων, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα στο 93’ με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ Καβουσάκη, ο Μπίζος έκανε το πλασέ, αλλά ο Σταθάκης πάνω στη γραμμή έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το 2-1. Ο Τσικλητήρας είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ των Μπαρμπαρούση (15’) και Σταθάκη (49’), όμως δεν παράτησε το ματς και στο τελευταίο δεκάλεπτο μείωσε με τον Μάραντο στο 82’ και άγγιξε την ισοφάριση στο τέλος.

Να σημειωθεί ότι από το 88’ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρμπαρούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση. Ο φορ του Αστέρα, ήταν όπως προαναφέραμε, αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15’.

Ο Κέρι έκανε τη σέντρα, ο Μπαρμπαρούσης πλάσαρε για να αποκρούσει ο Κόκκαλης και με νέα προσπάθεια έγραψε το 1-0.

Στο 22’ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Κόκκαλη, με τον Τσικλητήρα να φαίνεται απειλητικός στο 40’ με το σουτ του Ακασού και στο 45’ με την κεφαλιά του Οντσβόνγκ.

Στο 49’ έγινε το 2-0. Ο Κυριάκος, ο οποίος μόλις είχε μπει αλλαγή στη θέση του Ενγκουέμ, ως δεύτερο αμυντικό χαφ για να δώσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή και δημιουργία, εκτέλεσε το φάουλ στην καρδιά της περιοχής, η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στον Σταθάκη, ο οποίος από κοντά έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 2-0 ο Τσικλητήρας πήρε τα ηνία στο παιχνίδι και απείλησε με την κεφαλιά του Οντσβόνγκ στο 68’.

Μείωσε στο 82' με Μάραντο

Στο 82’ ο Μάραντος μείωσε σε 2-1 και η ομάδα της Πύλου πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να χάνουν πάντως σε αντεπίθεση στο 87’ ευκαιρία με το σουτ του Μπαρμπαρούση, ο οποίος είδε αργότερα τη δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση. Για να φθάσουμε στο 93’ και στη μεγάλη ευκαιρία του Τσικλητήρα με το Μπίζο, έπειτα από φάουλ του Τσάτσου κάτω από τη σέντρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Καβουσάκης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Σταθάκης, Αρβανίτης, Μπανούσης, Ενγκουέμ (46΄Κυριάκος), Μαρουκάκης (62΄Κασάπης), Ρόβας (89΄Παγώνης), Κέρι (77΄Τορες), Μπαρμπαρούσης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Μανιδάκης, Μπίζος, Ακασού, Μούσα, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος, Κωστόπουλος (74΄Μάραντος), Οντσβόγκ, Γιαννόπουλος, Αμπραχαμιάν.