Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 14:57

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τελευταία προπόνηση σήμερα για τα ματς στην Κεφαλλονιά

Γράφτηκε από τον

 

Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι μικτές παίδων και νέων της ΕΠΣΜ, που θα προετοιμαστούν για τα παιχνίδι της πρεμιέρας των φετινών πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Για τη σημερινή προπόνηση έχουν κληθεί συνολικά 58 ποδοσφαιριστές, από 29 σε παίδες και νέους. Στις 3 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας παίδων και αμέσως μετά στις 5 θα αρχίσει η προπόνηση των νέων.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ενωσιακό προπονητή Ηλία Μαστορέα να συμμετάσχουν στις προπονήσεις είναι:

Παίδες

Σάλλα, Παυλής (Καλαμάτα), Γκάρκουλας, Κ. Παπαγεωργακόπουλος, Μπομπότσι (Πάμισος), Λάππας, Ανδρώνης, Κανελλόπουλος (Τέλλος Αγρας), Δημητρίου (Ομόνοια), Γιωργ. Παπανικολόπουλος, Σακκάς, Μούζος, Παπαθεοδωρίδης, Γκράσης, Γ. Παπανικολόπουλος (Αίας), Δολαπτσής, Μπουρίκας, Ηλιόπουλος, Παπανικολός, Μαστορέας (Δαναός), Καραγιάννης (Αστέρας Αρφαρών), Τσουμάνης (Πατίστα), Μουζάκης (Πράσινα Πουλιά), Τσορόπουλος, Φράγκος, Γουρνάς, Λάσκαρης (Ερμής), Δημόπουλος (Παπαφλέσσας Χώρας) Αντωνόπουλος (Δώριο).

Νέοι

Ζώτος, Τσιγαρίδης, Δημόπουλος, Ρουμελιώτης, Δριμής, Βαγιακάκος, Οικονομέας, Μυστριώτης (Καλαμάτα), Γιαννόπουλος (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Αγρας), Στυλιανόπουλος (Ομόνοια), Παναγόπουλος (Ηρακλής), Παπαθεοδωρίδης, Παπαγιαννόπουλος, Κωστέας, Καραβίτης (Αίας), Αρβανίτης, Βρυώνης, Σαούτης, Ψυχογιάννης, Κολιτσιδάκης, Καρανικόλας, Λαλέας (Δαναός), Αντωνόπουλος, Κακαλέτρης, Κοσμόπουλος, Σαρδέλης (Πατίστα), Σκιαδάς, Καλύβας (Πράσινα Πουλιά).

Αλλαξε η ώρα των αγώνων

Σε αλλαγή στην ώρα έναρξης των δύο αγώνων της πρεμιέρας, προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, που αρχικά είχε ορίσει τους αγώνες των παίδων για τη 1 το μεσημέρι και των νέων στις 3 το απόγευμα.

Οπως αποφασίστηκε στις 10.30 το πρωί ορίστηκε να αρχίσει η αναμέτρηση των παίδων και αμέσως μετά στις 12.30 θα παίξουν οι νέοι.

Η αλλαγή στην ώρα έναρξης των δύο παραπάνω παιχνιδιών έγινε ύστερα από σχετικό αίτημα της ΕΠΣΜ, ώστε να μπορέσουν η αποστολή των αντιπροσωπευτικών ομάδων του νομού μας να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής.