Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 15:51

Πρόταση Μανιατάκου για αγορά της Καλαμάτας! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Πρόταση Μανιατάκου για αγορά της Καλαμάτας! (βίντεο)

Την φιλοδοξία του να αποκτήσει την Καλαμάτα εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος!

Ο διοικητικός ηγέτης της Λακωνικής ομάδας δήλωσε απογοητευμένος από τη μικρή στήριξη του κόσμου του Αστέρα Βλαχιώτη και έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει επαφές με τους ανθρώπους της “Μαύρης Θύελλας” (όχι με τον ίδιο τον Σταύρο Παπαδόπουλο, όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση) και εκτιμά πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρξουν εξελίξεις. “Δεν κρύβω πως επιθυμώ να αποκτήσω την Καλαμάτα, που είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Εχουν γίνει ήδη επαφές με συνεργάτες του κ. Παπαδόπουλου, έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο και θα συνεχιστούν οι επαφές. Δεν επιθυμώ να φύγει ο κ. Παπαδόπουλος που είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας, θα είναι επίτιμος πρόεδρος και θα αναλάβω εγώ μαζί με ορισμένους συνεργάτες μου επιχειρηματίες, τόσο από τη Μεσσηνία, όσο και από την ευρύτερη Πελοπόννησο.

Η Καλαμάτα είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο που μπορεί να κόψει στη χειρότερη 2.000 εισιτήρια και στην καλύτερη 5.000 εισιτήρια και μπορεί να σταθεί και στην Α’ εθνική.

Στον Αστέρα Βλαχιώτη δεν υπάρχει μέλλον με 600 εισιτήρια. Υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ομάδα αν δεν δω στήριξη”.

Αποχώρησε ο Τσίρκοβιτς από Βλαχιώτη

Προηγουμένως στη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι δύο προπονητές, με τον Μίκι Τσίρκοβιτς να δηλώνει επίσημα πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε: “Αποχωρώ από τον Αστέρα λόγω ενός πολύ προσωπικού θέματος. Φεύγω σαν φίλος από το Βλαχιώτη και ευχαριστώ τον κ. Μανιατάκο για τη συνεργασία.

Οσο για το ματς, νομίζω πως σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε την Καλαμάτα και δεν είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Η Καλαμάτα είναι μεγάλη ομάδα που δεν πρέπει να βρίσκεται στη Γ’ εθνική. Εύχομαι σύντομα να ανέβει κατηγορία”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μανιατάκος εκθείασε προπονητικά τον κ. Τσίρκοβιτς λέγοντας πως “έφυγε για να με προστατέψει. Ισως στο μέλλον οι δρόμοι μας συναντηθούν και πάλι σε μια ομάδα που θα αναλάβω...”.

Ζαλίκας: “Ικανοποιητικός ο βαθμός”

Από τη σειρά του ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Ζαλίκας τόνισε: “Ηταν ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά στο αμυντικό κομμάτι.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όμως αν ήμασταν πιο τυχεροί θα κερδίζαμε. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, όμως ο βαθμός είναι ικανοποιητικός και είναι σημαντικό πως δεν δεχθήκαμε γκολ για 4ο ματς”.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος της Καλαμάτας φέτος, ο κ. Ζαλίκας απέφυγε να πει πως είναι ο τίτλος επισημαίνοντας: “Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια καλή ομάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ελεγαν πολλοί για πρωταθλητισμό σε μια ομάδα με χίλια μύρια προβλήματα...

 

Θα έπρεπε να ήμασταν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αλλά ορισμένα προβλήματα το καλοκαίρι μας έφεραν πίσω”.