Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 18:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-3: Συνδύασε νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, η Σπερχογεία πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Ολυμπιακού Καλαμάτας, κερδίζοντας τον στο “Γ. Λουκαρέας” με 3-0.

Με εμφάνιση που θύμιζε λίγο από εθνική Αργεντινής παρατάχθηκε στον αγώνα η Σπερχογεία, με μαύρα σορτς και κάλτσες και με δύο μεγάλες άσπρες ρίγες και μία γαλάζια. Με τον αέρα της “Μπιανκοσελέστε” η Σπερχογεία βρέθηκε με τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού μπροστά στο σκορ και με το 1-0 υπέρ έκλεισε το πρώτο 45λεπτο. Λίγα λεπτά το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 52’ “ζευγάρωσε” τα τέρματα της και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας. Παράλληλα με την επιθετική της δραστηριότητα, η φιλοξενούμενη ομάδα φρόντισε να μην αφήνει χώρο στους παίκτες τους Ολυμπιακού για να απειλήσουν την εστία του Τσούλου.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του έκαναν φιλότιμη προσπάθεια ώστε η ομάδα να διεκδικήσει κάποιο αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητική για την εστία της Σπερχογείας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμό και χωρίς να έχει σκοράρει στα πρώτα 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ έχει δεχτεί συνολικά 11.

Φάσεις – γκολ

Μόλις στο 1ό λεπτό από κόρνερ του Ι. Γιακουμή, ο Μπάλλας από το σημείο του πέναλτι σχεδόν με δυνατό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σπερχογεία. Μάλιστα αφού πανηγύρισε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, έτρεξε στην εστία της ομάδας του και το αφιέρωσε στον Βαγγέλη Τσούλο, που πριν λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Στο 50' σέντρα του Δημητρίου ο Ι. Γιακουμής την κεφαλιά απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μουσελίνος. Στο 52' ο Μπαλαούρας με διαγώνιο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μουσελίνου και "έγραψε" το 0-2, σημειώνοντας έτσι το καλύτερο γκολ του αγώνα. Στο 69' σέντρα του Δημητρίου ο Κορομηλάς έκανε το σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Χρονόπουλου που μπήκε μπροστά από τον Μουσελίμο και έχασε έτσι καλή ευκαιρία για γκολ. Στο 73' φάουλ του Μπούνα έξω από την περιοχή και πλάγια ο Μπάλλας πετάχτηκε σχεδόν στο σημείο του πέναλτι και με διαγώνια κεφαλιά σημείωσε το 0-3. Στο 90' ατομική προσπάθεια του Αναγνωστόπουλου και συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Τσούλο που μπλόκαρε σταθερά.

Πέναλτι ζήτησε στο 84' η Σπερχογεία όταν ο Δημητρίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κοστρίβα, όμως ο διαιτητής Καρβούνης θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση και έδειξε παίζετε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Γιαννέτσο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίμος, Τσεκάνι (48' Μουχαρέμι), Τσαναλίας, Κοστρίβας, Κολιός (39' λ.τρ. Κακαλέτρης), Βέλμαχος, Μπέρμπερη (61' Μαλαπάνης), Χρονόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαζάνης, Ανδρεάκος (55' Μάλαμας).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Ηρ. Καραχάλιος (32' λ.τρ. Μπούνας), Μπάλλας (76' Μποντιώτης), Ι. Καραχάλιος (61'λ.τρ. Δημητρίου), Χριστόπουλος (70' Κώστας), Ι. Γιακουμής.