Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 19:43

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Εκαναν... σεφτέ την 4η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατέκτησαν Μιλτιάδης και Ομόνοια που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 προχθές στον Πύργο Τριφυλίας

Ενα δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τα γκολ να μπαίνουν στο β' ημίχρονο. Στο 54' ο Κωστόπουλος έκανε το 0-1 για να απαντήσει στο 78' ο Ταγκαλάκης, που ήταν η "χρυσή" αλλαγή του Τάκη Κάππου.

Ετσι αμφότερες οι ιστορικές ομάδες παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως εν τέλει έδειξαν ικανοποιημένες... Η Ομόνοια γιατί δεν έχασε σε ένα εκτός έδρας ματς και ο Μιλτιάδης διότι απέφυγε την 2η εντός έδρας ήττα ισοφαρίζοντας προς το τέλος της αναμέτρησης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια κλασική φάση για τους γηπεδούχους... Στο 2' ο Κάππος εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Γαλάνη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι αφού την ακούμπησε με το ένα χέρι ο Γιαννούλης.

Η Ομόνοια έχοντας τον αέρα υπέρ της στο πρώτο μέρος πήρε τα ηνία μετά το πρώτο τέταρτο και στο 27' ο Τζανετάκος εκτέλεσε ένα φάουλ ο Δημητρακόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Μπάλλας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα...

Το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από έγκαιρη υπόδειξη

του α' βοηθού Αντωνόπουλου, με τη φάση να είναι οριακή. Δύο λεπτά αργότερα μετά από δυνατό πλάγιο του Κοστρίβα, ο Παλιάς πήρε την κεφαλιά με τον Κουτίβα να διώχνει σωτήρια.

Το 0-1 στο 54'

ο Κωστόπουλος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε επίσης με μία σημαντική ευκαιρία για τους "μελανόλευκους"... Στο 47' ο Διαμαντόπουλος έπιασε το διαγώνιο σουτ με τον Γιαννούλη να αποκρούει και τον Πετρόπουλο από κοντά να αδυνατεί να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54' η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο σε δημιουργία γκολ... Ο Καρύδης άνοιξε αριστερά στον Παλιά εκείνος βρήκε στην περιοχή τον Κωστόπουλο που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Μιλτιάδης με την είσοδο του Ταγκαλάκη έγινε πιο επιθετικός, χωρίς πάντως να βγάζει φάσεις στα καρέ της καλαματιανής ομάδας. Η Ομόνοια είχε ένα καλό σουτ με τον Κωστόπουλο στο 70' που δεν βρήκε στόχο.

Ισοφάριση στο 78'

με Ταγκαλάκη

Τελικά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 78' όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ με τον Ταγκαλάκη να πετάγεται γρήγορα στην καρδιά της περιοχής και με κοντινή προβολή να γράφει το τελικό 1-1.

Καλή ήταν η διαιτησία του Κουτσαναστάση και των βοηθών του Αντωνόπουλου και Καυκά.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αυρηλιώνης, Κουτίβας, Τσερτος, Παυλόγιαννης, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης, Κάππος (90' λ. τρ. Βάγγαλης), Πετρόπουλος (57' Ταγκαλάκης), Ταχίρι.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιαννούλης, Τζίφας, Μπάλλας, Δημητρίου, Πολυμενέας, Κοστρίβας, Τζανετάκος (83' Σπυρόπουλος), Παλιάς (80' λ. τρ. Κάιας), Κωστόπουλος (89' Τάφα), Καρύδης (93' Καπόγλης), Φέστας.