Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 20:32

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον

 

Στις νίκες επέστρεψε η Ανδρούσα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε στην έδρα της, τον Εθνικό Μελιγαλά με 2-1.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η γηπεδούχος ομάδας πέτυχε την 3η νίκη της στο φετινό μαραθώνιο της Α’ τοπικής, τον μέχρι προχθές αήττητο Εθνικό. Πέρα από τα δύο γκολ είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα, ιδιαίτερα στο α’ μέρος, όμως στο β’ 45λεπτο αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, καθώς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Γκούνης που διαπληκτίστηκε με τον Μουρούσια. Ετσι στην επανάληψη, ο Νίκος Γεωργακλής φρόντισε με τις κινήσεις του να διατηρήσει η Ανδρούσα το υπέρ της σκορ και παρότι ο αντίπαλος μείωσε σε 2-1, διαχειρίστηκε σωστά το ματς και έφτασε στη νίκη.

Ο Εθνικός μετά από δύο ισοπαλίες και μία νίκη, γνώρισε το Σάββατο την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, αφού δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, εκτός από μία φορά, τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι. Ενώ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τους χώρους και να σημειώσουν και άλλα γκολ.

Κατά τα άλλα έχουν παράπονα από τον διαιτητή Πλακογιάννη και τον βοηθό του Γιαννέτσο, γιατί μέτρησαν το 2ο γκολ της Ανδρούσας, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιντ. Επίσης έχουν παράπονα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 75’ σε ανατροπή του Κ. Κανελλόπουλο από αμυντικό.

Να σημειωθεί ότι στο 2ο λεπτό του αγώνα ο κ. Πλακογιάννης ενημερώθηκε από το βοηθό τους ότι έπρεπε να απομακρύνει από το γήπεδο τον Κώστα Μίντζηρα συνεργάτη του προπονητή Φραγκίσκου Κεράνη, γιατί δεν είχε την απαραίτητη ταυτότητα για να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Τα γκολ

Στο 37’ ο Πατσιώτης με σουτ από το ύψος της περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, σημειώνοντας το 1-0. Στο 65’ ο Αντ. Καλογερόπουλος εκτέλεσε κόρνερ με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα και ο Γεωργιόπουλος που έγινε αποδέκτης της με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 82’ μετά από ατομική ενέργεια ο Καραγιάννη απέφυγε δύο παίκτες και πάσαρε στον Χότζα, ο οποίος με προβολή μείωσε σε 2-1.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βασιλογιαννακόπουλος, Βαβαρούτσος (80’ Γ. Καλογερόπουλος), Γκούνης, Κακογιάννης, Μουλαβασίλης, Γεωργιόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας (90’ Ιμεράσι), Χαρμπίλας (46’ Δασκαλάκης), Πατσιώτης (60’ Θεοδωσόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Π. Κανελλόπουλος, Αλεβίζος, Μακρής, Καρατζούλιας, Σπανός, Χότζα, Μουρούσιας, Σαραντόπουλος, Καπόγλης (68’ Κ. Κανελλόπουλος), Καραγιάννης.