Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 12:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στο -4 από την κορυφή, αλλά έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στο -4 από την κορυφή, αλλά έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην “Μαύρη Θύελλα” το Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ετσι μετά την λευκή ισοπαλία στον Πύργο με τον Πανηλειακό, η Καλαμάτα έφυγε αήττητη από την έδρα μιας ακόμη ισχυρής ομάδας που για πολλούς είναι μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο στον όμιλο.

Ο βαθμός κρίνεται θετικός ωστόσο στους Μεσσήνιους έμεινε η πίκρα ότι θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από την Λακωνία, κυρίως λόγω της μεγάλες ευκαιρίας που είχαν στο 88’ με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Αθανασόπουλο.

Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ο βαθμολογικός πίνακας λέει ότι η Καλαμάτα ισοβαθμεί με Πανηλειακό και Βλαχιώτη στην τρίτη θέση με τις τρεις ομάδες να έχουν από οκτώ βαθμούς. Η “Μαύρη Θύελλα” είναι ήδη στο -4 από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας Αμαλιάδας που μετρά το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Ωστόσο, η Καλαμάτα είναι μεν στο -4 όμως έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας εκτός έδρας με τις δύο από τις τρεις θεωρητικά μεγάλες αντιπάλους της, την ώρα που ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει βγάλει σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα και δεν έχει παίξει ακόμη κάποιο ντέρμπι.

Διακοπή και μετά Τσικλητήρας Πύλου

Το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται και έτσι τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Η Καλαμάτα θα παίξει ξανά εκτός έδρας, αυτή τη φορά στο Μεσσηνιακό ντέρμπι με τον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ θα επιστρέψει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 12 Νοεμβρίου όταν θα υποδεχθεί την Ζάκυνθο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Στο ματς με τον Τσικλητήρα αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Παπουτσογιαννόπουλος που λόγω της διακοπής έχει επιπλέον χρόνο αποθεραπείας αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Τσατσόπουλος που τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση του δελτίου του.

 

Τσάκωνας: “Γνωστό το ενδιαφέρον του Μανιατάκου...”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος μετά το ματς της Κυριακής με δηλώσεις του... επισημοποίησε το ενδιαφέρον του να πάρει την Καλαμάτα, εκτιμώντας μάλιστα ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρξουν εξελίξεις. Σημείωσε ακόμη πως θέλει να αναλάβει την “Μαύρη Θύελλα” μαζί με επιχειρηματίες από την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Από πλευράς της διοίκησης της Καλαμάτας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας τόνισε στην “Ελευθερία” πως το ενδιαφέρον του Μανιατάκου είναι γνωστό από το καλοκαίρι, χωρίς όμως να κάνει κάποιο σχόλιο όσον αφορά τις πιθανότητες να προχωρήσει η εμπλοκή του στην ομάδα.

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε πως η θητεία της διοίκησης του Σταύρου Παπαδόπουλου λήγει το καλοκαίρι, με τον ισχυρό άνδρα της Μεσσηνιακής ομάδας – που μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει - να έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την επόμενη μέρα της “Μαύρης Θύελλας”.