Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 12:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Με τον κόσμο μας μπορούμε το πρωτάθλημα”, τονίζει ο Ηλίας Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Με τον κόσμο μας μπορούμε το πρωτάθλημα”, τονίζει ο Ηλίας Ηλιόπουλος

Το έπραξε σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά για το κύπελλο, το έκανε και την Κυριακή στο Ασπρόχωμα για το πρωτάθλημα.

Ο Πάμισος νίκησε στο 90’ με ανατροπή (1-2) την ομώνυμη ομάδα χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Ηλία Ηλιόπουλου και συνεχίζει να έχει το απόλυτο σε Α’ τοπική και κύπελλο.

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στην Α’ τοπική με Πανθουριακό, Αναγέννηση Παραλίας, Κυπαρισσία, Ασπρόχωμα και 4 στο κύπελλο (2 με Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα και Εράνη). Το εντυπωσιακό είναι οι 7 από τις 8 νίκες ήρθαν μακριά από τη Μεσσήνη! Εκεί όπου έχει παίξει μόνο με την Αναγέννηση, μιας και τα νοκ – άουτ παιχνίδια με Τέλλο Αγρα και Εράνη ήταν εκτός, ενώ η ρεβάνς με την Ανδρούσα δόθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Στο εν λόγω γήπεδο έπαιξε και με τον Πανθουριακό, για να ακολουθήσουν τα διπλά σε Κυπαρισσία, Ασπρόχωμα και ενδιάμεσα η πιο ευρεία σε έκταση σκορ (7-0) φετινή εντός έδρας νίκη με την Αναγέννηση Παραλίας.

“Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε παίξει σχεδόν όλα τα ματς εκτός έδρας και τα έχουμε κερδίσει”, λέει στο “Notosport” o Ηλίας Ηλιόπουλος.

"Ματς αφύπνισης με Ασπροχωμα"

Ο παίκτης της τελευταίας στιγμής για τον Πάμισο στο προχθεσινό ματς, σχολιάζοντας την αγχωτική επικράτηση των “πρασίνων” σημείωσε ότι: “Οταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες, φτάνεις να κυνηγάς το ματς μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό συνέβη με εμάς την Κυριακή. Το ότι γυρνάμε τα παιχνίδια, δείχνει ότι η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος και δείχνει αποφασιστικότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αυτό το ματς ήταν μια καλή αφύπνιση για εμάς, ώστε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με οποιοδήποτε αντίπαλο”.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εκτιμά στη συνέχεια ότι ο Πάμισος με τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, με δεδομένη και την εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν.

“Ο Πάμισος ήταν και άλλες φορές στο παρελθόν φαβορί, αλλά από διάφορους παράγοντες άλλαζε η κατάσταση στο παρά πέντε. Νομίζω ότι φέτος διοικητικά υπάρχει η διάθεση και η στήριξη ώστε η ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα. Απαιτείται όμως και η στήριξη του κόσμου και των επαγγελματιών της Μεσσήνης. Με τον κόσμο μας μπορούμε το πρωτάθλημα. Αν και είναι νωρίς έχουν γίνει αρκετά βήματα, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Ο κύριος αντίπαλος φαίνεται ότι θα είναι η Θουρία, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν ρόλο”.

Ο Πάμισος ετοιμάζεται για το τρίτο σερί εκτός έδρας ματς, την Κυριακή με αντίπαλο την Ομόνοια.

Οι προπονήσεις γίνονται στον Αγιο Νικόλαο, καθώς το Στάδιο της Μεσσήνης έχει κλείσει για επανασπορά. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Μπίσα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ