Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 15:48

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο Εθνικός Καλαμάτας φιλικά 4-0 τον Αρη Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

 

 

Νίκη με καλή εμφάνιση συνδύασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Καλαμάτας στο Κυριακάτικο φιλικό με τον Αρη Τρίπολης.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 4-0 στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Στο Κυριακάτικο φιλικό, το οποίο παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Εθνικού Τάκης Βασιλόπουλος, ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με σουτ της Λυρέντζου έξω από την περιοχή στο 16’.

Στο 32’ και το 40’ η Κομινάκη με ισάριθμα γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 75’ η Φιλανδριανού έκανε την πάσα στην Σπηλιοπούλου και αυτή με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Χρέη διαιτητή στο ματς εκτέλεσε ο Μιχάλης Φασουλής.

Για τον Εθνικό ξεκίνησαν οι Ντορίτα Μαυροειδή, Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδη, Αναστασία Καλύβα, Φαίη Νικολοπούλου, Χριστίνα Πετρούλια, Ελένη Τσαμπούκου, Αριστέα Κομινάκη, Γαρυφαλλιά Λυρέντζου, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Σία Φιλανδριανού.

Επαιξαν και οι Κωνσταντίνα Λεμπέση, Γεωργία Θεοδωροπούλου, Ιωάννα Μπουγά, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Μυκονιατάκου, Αρτεμις Νίκα, Γιώτα Σαούτη, Ελπίδα Χαρλέπα, Τίνα Λουκάκου, Δανάη Τσιγάρου, Βασιλική Σπηλιοπούλου.

Θυμίζουμε ότι στην Γ’ εθνική, ο Εθνικός είναι στον 5ο όμιλο μαζί με Ατρόμητο Ζαρουχλέικων (Αχαία), Λύκους Αιγιαλείας (Αχαία), Δόξα Πηγαδακίων (Ζάκυνθο) και Νίκη Τραγανού (Ηλεία).