Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 16:40

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: “Δεν έχουν άγχος και το ευχαριστιούνται”, εξηγεί την πορεία πρωταθλητισμού ο Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ούτε η Εράνη μπόρεσε να βάλει φρένο στη φετινή εντυπωσιακή πορεία του Απόλλωνα.

Η καλαματιανή ομάδα πέρασε την Κυριακή και από τα Φιλιατρά (0-3) και με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, συγκατοικεί με τον Πάμισο στο ρετιρέ της Α’ τοπικής. Στα αξιοσημείωτα ότι έχει κρατήσει το μηδέν σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια (2-0 το Ασπρόχωμα, 3-0 την Ομόνοια, 3-0 την Εράνη), ενώ θα διεκδικήσει σε διπλά ματς με τον Πάμισο την είσοδό της στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

“Τα παιδιά είναι κοντά σε ηλικία και έχουν κάνει μια παρέα. Διατηρούν την παιδικότητά τους στον τρόπο παιχνιδιού. Δεν έχουν άγχος και το ευχαριστιούνται”, λέει στο “Notosport” ο Τάκης Σακελλαρόπουλος για την πορεία πρωταθλητισμού στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο προπονητής του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στο θριαμβευτικό πέρασμα από τα Φιλιατρά.

“Ηταν ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις στο πρώτο μέρος. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και πετύχαμε δύο γκολ. Ηταν σε καλή μέρα και ο τερματοφύλακάς μας ο Τσιγάρος. Το σημαντικό που κρατάμε είναι ότι σκόραραν δύο 17χρονοι οι Στραβάκος, Πανταζής και αυτό δείχνει ότι οι μικροί σε ηλικία παίκτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Θα πρέπει ακόμα να πω ότι η Εράνη είναι μια ομάδα κόσμημα και το αποδεικνύει κάθε φορά”.

Επόμενο εμπόδιο για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, είναι ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχουν κοινή έδρα. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος μετρά δύο επιστροφές και δύο απουσίες για το σαββατιάτικο ματς στο “Γ. Λουκαρέας”.

Ο λόγος για τους Παυλάκο, που έλειπε λόγω ίωσης και τον Αλεξόπουλο που απουσίασε για οικογενειακούς λόγους.

Στον αντίποδα δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους “ερυθρόλευκους” οι τραυματίες Μανωλόπουλος και Αντεμάι.