Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 13:52

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικά με Απόλλωνα και Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής στη Σπάρτη με τον Αστέρα Βλαχιώτη η Καλαμάτα έχει πλέον 8 βαθμούς μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές της Γ’ εθνικής και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου (μαζί με Πανηλειακό και Βλαχιώτη), τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας.

Την προσεχή Κυριακή δεν υπάρχει δράση καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται για μια εβδομάδα και έτσι ο τεχνικός της Καλαμάτας Νίκος Ζαλίκας προγραμμάτισε δύο φιλικά ματς προκειμένου να μην μείνουν σε απραξία οι παίκτες.

Το πρώτο θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Ασπροχώματος με αντίπαλο των εκ των πρωτοπόρων της Α’ τοπικής Απόλλωνας Καλαμάτας και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κυρίως όσοι δεν έχουν παίξει πολύ στα ματς του πρωταθλήματος. Το δεύτερο θα γίνει το Σάββατο ή την Κυριακή στο Αργος με αντίπαλο μια ομάδα Γ’ εθνικής όπως είναι ο Παναργειακός. Σήμερα οι δύο ομάδες θα οριστικοποιήσουν ποια από τις δύο μέρες θα γίνει το ματς με την Καλαμάτα να προτιμά το Σάββατο.

Ζαλίκας: “Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι”

Ο Νίκος Ζαλίκας βλέπει την διακοπή ως μια ευκαιρία για επιπλέον δουλειά ώστε να διορθωθούν οι αδυναμίες και να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια η “Μαύρη Θύελλα”.

“Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ξέρουμε ότι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και ότι όλοι έχουν επιπλέον κίνητρο να κερδίσουν την Καλαμάτα για αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι”, σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός που πλέον σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα στις 5 Νοεμβρίου. Στο ματς αυτό αναμένεται να επιστρέψει ο Παπουτσογιαννόπουλος που ήδη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. Ενα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ορέστης Νικολόπουλος που ενδεχομένως να τον κρατήσει λίγες μέρες εκτός προπονήσεων.