Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 17:00

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Με νίκη ξεκίνησαν οι μικροί της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Με νίκη ξεκίνησαν οι μικροί της Καλαμάτας

 

Ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο το παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣΜ με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

Στο ματς του 1ου ομίλου ανάμεσα στον Δαναό και την Καλαμάτα οι μικροί της “Μαύρης Θύελλας” ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με 3-1 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ρουμελιώτης στο 6’, το 28’ και το 73’. Για τον Δαναό είχε μειώσει ο Ηλιόπουλος στο 65’. Δοκάρια είχαν στο 30’ ο Δημόπουλος και στο 54’ ο Σαούτης.

Για τον Δαναό ξεκίνησαν οι Λαπέας, Μανιάτης, Καρανικόλας, Κολιτσιδάκης, Αρβανίτης, Ψυρρής, Κλάδης, Λουκάς, Γυφτοχρήστος, Καρέλας, Σαούτης ενώ έπαιξαν και οι Λαμπρόπουλος, Δολαπτσής, Ηλιόπουλος, Μπουρίκας, Μαστορέας, Παπανικολός, Βρυώνης.

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Βαγιακάκος, Γιαννέλης, Οικονομέας, Κάτσος, Δριμής, Δημόπουλος, Κανανάι, Ζώτος, Ρουμελιώτης, Λέσι, Τσιγαρίδης. Επαιξαν και οι Αθανασόπουλος, Δικαιουλάκος, Ψωρομύτης, Κοντογεώργης, Καπετανάκης, Μυστριώτης, Χριστόπουλος.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Στα άλλα ματς, νίκες πέτυχαν Αίας, Πράσινα Πουλιά, Ηρακλής Καλαμάτας, Σπερχογεία και Εράνη ενώ το Ομόνοια – Φαραί διεκόπη στο ημίχρονο καθώς - σύμφωνα με φύλλο αγώνα - οι φιλοξενούμενοι έμειναν με λιγότερους από εφτά παίκτες και δεν μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1ος όμιλος

Δαναός – Καλαμάτα 1-3

Αίας – Δόξα 4-2

Πράσινα Πουλιά - Α.Ο. Πατίστα 2-0

2ος όμιλος

Ομόνοια - Α.Ο. Φαραί διακοπή

Ηρακλής Κ.- Α.Ε. Μάνης 5-2

3ος όμιλος

Ανδρούσα – Σπερχογεία 1-5

4ος όμιλος

Εράνη – Κυπαρισσία 2-1

Ενα ματς το Σάββατο

Το προσεχές Σάββατο θα διεξαχθεί μόνο ένα ματς, αυτό ανάμεσα στο Δώριο και τον Αστέρα Αρφαρών για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Το ματς θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στο γήπεδο του Δωρίου. Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων θα γίνουν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.