Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 13:50

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Στόχος η άνετη παραμονή”, επιμένει ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Στόχος η άνετη παραμονή”, επιμένει ο Παλαμάρας

Στην 3η θέση της Α’ τοπικής φιγουράρει το Διαβολίτσι και μαζί με τους πρωτοπόρους Πάμισο και Απόλλωνα Καλαμάτας, είναι οι μόνες ομάδες που αγνοούν την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο ΑΟΔ μετρά 3 νίκες με Εράνη, Τέλλο Αγρα, Α.Ο. Φαραί και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ενώ μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 3-2 επί της Εράνης, έχει κρατήσει και το μηδέν.

“Η ομάδα δουλεύει καλά στις προπονήσεις και προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα είναι θετικά. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια”, λέει στο “Notosport” ο Κώστας Παλαμάρας για την εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους: “Στόχος είναι η άνετη παραμονή. Οσο πιο γρήγορα την πετύχουμε, τόσο καλύτερα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να μας επηρεάζει το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Το αήττητο οφείλεται στην ομαδική δουλειά που γίνεται στο αμυντικό κομμάτι. Θέλουμε όμως δουλειά και στην επιθετική ανάπτυξη”.

Για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Σπερχογεία ο Κ. Παλαμάρας τόνισε ότι: “Θα παίξουμε με μια καλή ομάδα, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αν θέλουμε να πάρουμε κάτι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι”.

Αγωνιστικά, ο Τσουκαλάς που σκόραρε τόσο με τον Αγρα, όσο και με το Φαραί, ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ακόμα οι Τσώνης και Ζάκκας δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και ο Κωνσταντακόπουλος έχει ίωση, όμως λογικά θα προλάβει το ματς στη Σπερχογεία.