Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 11:45

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό 7-1 επί του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με τον Νίκο Ζαλίκα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα, η Καλαμάτα νίκησε χθες σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο του Ασπρόχωματος τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 7-1.

Αρκετοί παίκτες έδειξαν διάθεση και θετικά στοιχεία ικανοποιώντας τον τεχνικό τους με την Καλαμάτα να παίρνει τη φιλική νίκη χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Σαραντόπουλος (4’, 25’, 60’), Καλογερόπουλος (2’), Ντε Νίκολο (15’), Ζαχαρόπουλος (35’) και Αθανασόπουλος (52’), ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Αλεξόπουλος στο 48’.

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό του εκ των πρωτοπόρων της Α’ τοπικής Απόλλωνα Τάκη Σακελλαρόπουλο είναι ότι χτύπησε ο Κακαλής που φάνηκε να πονά αρκετά και πιθανότατα θα χάσει το ματς του Σαββάτου, με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας για την 5η αγωνιστική της Α’ τοπικής.

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Μπεσσής, Ντε Νίκολο, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος, Μερκούρης, Νινιός, Ν. Νικολόπουλος, Χελάς και Τσατσόπουλος, ενώ έπαιξαν και οι Βαρουξάκης, Βασιλόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Δημητρίου.

Για τον Απόλλωνα ξεκίνησαν οι Τσιγάρος, Μπαζίγος, Γαβράς, Παυλάκος, Λαγωνικάκος, Παπαβασιλόπουλος, Στραβάκος, Κουντάνης, Αλεξόπουλος, Πανταζής, Διονυσόπουλος, ενώ έπαιξαν και οι Περιβολάρης, Κακαλής, Γκελγκέρια, Παπαδέας, Μιχαλόπουλος και Τσουλάκος.

Φιλικό με Παναργειακό

Την Κυριακή η Γ’ εθνική δεν έχει δράση καθώς διακόπτεται για μια εβδομάδα και έτσι η Καλαμάτα προγραμμάτισε φιλικό με τον Παναργειακό στο Αργος. Μέχρι χθες δεν είχε καθοριστεί το αν θα γίνει το ματς το Σάββατο ή την Κυριακή, κάτι που λογικά θα οριστικοποιηθεί σήμερα.