Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 10:50

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με το... δεξί στην Κεφαλλονιά παίδες και νέοι

Γράφτηκε από τον

Με το... δεξί μπήκαν χθες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας.

Οι παίδες νίκησαν άνετα με 5-0 και οι νέοι με ανατροπή 4-2 εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης. Οι παίδες είχαν “καθαρίσει” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 0-3. Αντίθετα οι νέοι αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, όμως στη συνέχεια κυριάρχησαν και πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι. Οι αγώνες έγιναν κάτω από δυνατό αέρα. Πρώτοι στη μάχη ρίχτηκαν οι παίδες της Μεσσηνίας στις 10.30 το πρωί, για να ακολουθήσει στις 12.30 μ.μ. το ματς των νέων.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον προπονητή Ηλία Μαστορέα και το φυσικοθεραπευτή Θοδωρή Ασημακόπουλο, τη Μεσσηνιακή αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και Αγγελος Γεωργόπουλος.

Ανετα 5-0 οι παίδες 

Με τρία γκολ του Παπανικολόπουλου και σκόρερ ακόμα τους Μπουρίκα και Τσορόπουλο, οι παίδες της Μεσσηνίας ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης. Ο Παπανικολόπουλος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ για να κλείσει το ημίχρονο με ένα ακόμα γκολ από τον Μπουρίκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσορόπουλος έκανε το 0-4, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Παπανικολόπουλος, με το τρίτο του προσωπικό γκολ.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: Νάτσης, Μπασλάσκας, Μπουγάς, Πολυχρονάτος, Μαρούλης (45’ Σακάτος), Κρούσος, Βιτορατος, Τζωρτζάτος, Καψογιώργης (68’ Σοφιανός), Φόης (58’ Καπάνος), Μουρελάτος,

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Λάππας, Λάσκαρης, Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Σάλα, Βουρνάς (41’ Τσουμάνης), Παπανικολόπουλος, Μούζος, Μπουρίκας (55’ Ηλιόπουλος), Δολαπτσής (55’ Μαστορέας), Τσορόπουλος.

Με ανατροπή 4-2 οι νέοι

Από δύο στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι νέοι της Μεσσηνίας αντέδρασαν και αφού προειδοποίησαν με το δοκάρι του Κωστέα, μείωσαν με τον ίδιο παίκτη και πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 2-1.

Ο Τσιγαρίδης ισοφάρισε στη συνέχεια σε 2-2, ο Ρουμελιώτης έκανε το 2-3 και ο Παπαγιαννόπουλος το τελικό 2-4.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: Γ. Καβαλιεράτος, Δρακάτος (19’ Τσουρβάνος) Κουρκουμέλης, Καπάνος, Ι. Καβαλιεράτος, Μιχαλάτος (69’ Φωκάς), Κουρελάκος, Μανέντης, Τριανταφυλλίδης, Παγουλάτος (26’ Ζαχαράτος), Τζωρτζάτος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Οικονομέας (56’ Καλύβας) Στυλιανόπουλος, Δρίμης (56’ Παπαθεοδωρίδης) Παπαγιαννόπουλος, Κωστέας, Ζώτος (65’ Κοσμόπουλος), Ρουμελιώτης, Σαρδέλης (60’ Δημόπουλος), Τσιγαρίδης.


9ος όμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(1η αγωνιστική)

παίδες

ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Ηλείας 0-2

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης – ΕΠΣ Μεσσηνίας 0-5

νέοι

ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Ηλείας 1-3

ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης – ΕΠΣ Μεσσηνίας 2-4

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(8 Νοεμβρίου)

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης

ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου