Σάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 18:26

Φιλική ήττα 1-0 της Καλαμάτας στο Αργος από Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
Την φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε πριν λίγο η Καλαμάτα στο Αργος από τον Παναργειακό, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην Γ' εθνική αλλά σε διαφορετικό όμιλο από την Μεσσηνιακή ομάδα.

 
Χωρίς γκολ κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με δυο ευκαιρίες για τον Παναργειακό. Η πρώτη στο 20’ όταν απο κοντά ο Πέσιτς έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Γκομεζ. Η άλλη στο 37’ όταν ο Στάβριτς έφυγε απο πλάγια, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Γκόμεζ.

Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός, με κατοχή μπάλας το μεγαλύτερο διάστημα, πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 68’. Η φάση ξεκίνησε απο φοβερή κούρσα του Παναγιώτου απο δεξιά, ο οποίος όταν έφτασε στην περιοχή γύρισε παράλληλα τη μπάλα , κι ο επερχόμενος Κολλαράς με φοβερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της Καλαμάτας. Στο 75’ ακυρώθηκε γκολ του Παναργειακού ως οφσάιντ, ενω η Καλαμάτα έγινε απειλητική μόνο δυο-τρείς φορές με τον Γουέρε. Ο συγκεκριμένος έχασε την μοναδική καλή ευκαιρία της ομάδας του, στο 89’ , όταν απο δεξιά σούταρε διαγώνια έξω.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Ντούκιτς, Νώτης-Ιβανσιτς, Πούτσης, Καλύβας- Καλογέρης, Στάβριτς, Πέσιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Φασούλης, Παιδάκης, Καλογεράκης, Μάνος και στη συνέχεια έπαιξαν και οι Μεζίνης, Ζέρβας, Ντανιέλο.
 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Νινιός, Κουρέλας, Καλογερόπουλος, Τσεμπερίδης, Ζαχαρόπουλος, Νικολόπουλος, Ρογκάτο, Αθανασόπουλος, Τατσόπουλος, Βαρουξάκης.
Για την Καλαμάτα έπαιξαν και οι: Χελάς, Μερκούρης, ΝτεΝικολλο, Μπέσης, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Δημητρίου, Γουέρε.
 
 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ