Σάββατο, 23 Νοέμβριος 2013 15:56

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θέλει η "Μαύρη Θύελλα" στο αυριανό ματς με Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχει το τελευταίο διάστημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα προσπαθήσει να δώσει αύριο η "Μαύρη Θύελλα". Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το γκρουπ των πρωτοπόρων του 4ου ομίλου.
Η ομάδα της Ηλείας μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμες εξόδους της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το ματς θα είναι εύκολο για την Καλαμάτα. Άλλωστε όπως έχουμε δει η ομάδα της Αμαλιάδας παλεύει όλα τα ματς και στα περισσότερα έχει χάσει δύσκολα και με ένα γκολ διαφορά. Το αυριανό ματς θέλει προσοχή λοιπόν, κάτι που επισήμανε αρκετές φορές στους παίκτες του ο Γκόφας τις τελευταίες μέρες.
Στο στρατόπεδο της "Μαύρης Θύελλας" λοιπόν αντιμετωπίζουν με προσοχή το ματς και ευελπιστούν ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Αλλαγές στη
μεσαία γραμμή

Αγωνιστικά, οι απουσίες του τιμωρημένου Τσιμικλή και του τραυματία Μπελεβέτη, δημιουργούν ένα πρόβλημα στην μεσαία γραμμή, όπου ο Γκόφας θα υποχρεωθεί να κάνει κάποιες αλλαγές.
Πούτσης και Ζαχαρόπουλος λογικά θα είναι οι δύο μέσοι ενώ την τρίτη διεκδικούν οι Τσιρίλο, Ρήγας και Γεωργακόπουλος με επικρατέστερο τον τελευταίο. Στην επίθεση της ομάδας θα παίξουν και πάλι οι Καλαντζής, Καραχάλιος και Οντσβόνγκ.
Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τσόπελας, Καντούτσης, Ι. Καλογερόπουλος και Σκαρλάτος ενώ στα γκολπόστ θα καθίσει ένας εκ των Ρηγανά και Κολοβούρη.
Ο Γκόφας πάντως δοκίμασε χθες και τον Κωνσταντόπουλο στο κέντρο της άμυνας, ώστε να περάσει τον Σκαρλάτο στην μεσαία γραμμή. Δεν αποκλείεται δηλαδή ούτε αυτό το σενάριο.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωϊνή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.
Ο Καλαντζής είχε μια ενόχληση και αποχώρησε προληπτικά από την χθεσινή προπόνηση, όμως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο αυριανό ματς.

Δηλώσεις Γκόφα Σκαρλάτου

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας έκαναν ο Μίλτος Γκόφας και ο Βασίλης Σκαρλάτος. Ο κ. Γκόφας σημείωσε: «Σίγουρα είναι άλλο παιχνίδι από αυτό του κυπέλλου πριν από μία εβδομάδα. Οπως είπα στα παιδιά, στη διάρκεια της εβδομάδας, πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα μας βρουν αδιάφορους οι αντίπαλοι μας. Δεν θα υποτιμήσουμε το Πανόπουλο, θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το στόχο μας».
Ο Β. Σκαρλάτος δήλωσε: «Πρέπει να προσέξουμε αυτό το παιχνίδι. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το μπερδέψουμε και να το συγκρίνουμε με αυτό του κυπέλλου. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Κάνω έκκληση στον κόσμο της Καλαμάτας να μας στηρίξει στον αγώνα με το Πανόπουλο, όπως κάνει κάθε Κυριακή».

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου. Θα υπάρχουν εισιτήρια των 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά και εισιτήρια των 10 ευρώ για τους υπόλοιπους.

Σφυρίζει ο Γκριτζέπης

Το παιχνίδι της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο Γ. Γκριτζέπης με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο, Γεωργακόπουλο, όλοι από την Αρκαδία. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Π. Αργύρης από την Κορινθία.
Ν.Τσ.