Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5-0: Με εύκολη νίκη μένει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

 

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο Απόλλων Καλαμάτας, που νίκησε εντός έδρας τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 5-0 στο δημοτικό γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” το οποίο είναι η κοινή έδρα των δύο ομάδων.

Οι “ασπρόμαυροι” δεν χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στην 5η σερί νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Οπως και τα προηγούμενα, έτσι και το προχθεσινό ματς το αντιμετώπισαν με την ίδια σοβαρότητα, και με υπομονή κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.

Ο Ολυμπιακός που τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο πρωτάθλημα με αρκετά νεανικό έμψυχο δυναμικό, έχει προβλήματα, καθώς τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρίες από αγώνες, ιδιαίτερα της Α’ κατηγορίας, ενώ και οι πιο έμπειροι, όπως ο Νίκος Χρονόπουλος, κάνουν ό,τι μπορούν αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Μάλιστα ο έμπειρος μέσος τραυματίστηκε στις αρχές του αγώνες και αποχώρησε στο 13ό λεπτό - κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολο το έργο των υπόλοιπων παιδιών να αγωνιστούν διεκδικώντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι αδυναμίες στη διάρκεια του ματς και συγκεκριμένα στις φάσεις των γκολ ήταν εμφανής. Αν υπάρχει κάτι θετικό για τους “ερυθρόλευκους” είναι η συμμετοχή του 14χρονου Χ.-Α. Γιαννόπουλου, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο.

Τα γκολ

Στο 9' ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και πλάγια και ο Μπέρμπερη που κινήθηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας προσπάθησε να τη διώξει, τη βρήκε σχεδόν με το γόνατο και την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Περιβολάρης που είχε προωθηθεί πρόλαβε και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 48' κόρνερ του Μιχαλόπουλου στο πίσω δοκάρι ο Παλιατσέας με κεφαλιά παρά την πίεση από αμυντικό την έστειλε στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0. Στο 56' ο Μιχαλόπουλος με μακρινό φάουλ από πλάγια έστειλε την μπάλα στο β' δοκάρι και ο Κουντάνης με κοντινή κεφαλιά "έγραψε" το 3-0. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Κακαλή, ο Γκελγκέρια με κεφαλιά σημείωσε το 4-0. Στο 66' ο Πανταζής έκανε την μπροστινή πάσα για τον Μιχαλόπουλο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Μουσελίνου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Ρέκκας και οι βοηθοί διαιτητές Τσοπανάκης και Βρυώνης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας (67' Γαβράς), Παυλάκος, Περιβολάρης (51' Κουντάνης), Παλιατσέας, Τσουλάκος (60' Διονυσόπουλος), Στραβάκος, Αλεξόπουλος (63' Πανταζής), Μιχαλόπουλος, Γκελγκέρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουσελίνος, Μπέρμπερη (57' Μάλαμας), Τσαναλίας, Κακαλέτρης, Κοστρίβας, Μαλαπάνης (69' Μουχαρέμι), Βέλμαχος, Χρονόπουλος (13' λ.τρ. Ανδρεάκος), Αναγνωστόπουλος (60' Γιαννόπουλος), Μπαζάνης.