Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 13:58

Μπαμ με Ψυχογιόπουλο ο Α.Ο. Φαραί (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Γράφτηκε από τον

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο Α.Ο. Φαραί πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες φετινές μεταγραφές στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής...

Συγκεκριμένα απέκτησε πριν από λίγο τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο, ο οποίος ήταν για χρόνια αρχηγός της "Μαύρης Θύελλας", αγωνιζόμενος σε Α', Β' και Γ' εθνική. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί ακόμη σε υψηλό επίπεδο με τον Μεσσηνιακό και την Κόρινθο, ενώ έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε αποχώρησε από την ενεργό δράση, όμως διατηρείται σε καλή κατάσταση και αναμφίβολα είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Μιχάλη Φασουλή.

Με την παραπάνω προσθήκη ο Α.Ο. Φαραί θωρακίζει τα μετόπισθεν και ευελπιστεί ότι θα αναρριχηθεί σύντομα στο βαθμολογικό πίνακα, όπου μετά από 5 αγωνιστικές είναι στην 11η θέση με 4 βαθμούς.

Εχει βγάλει πάντως δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας εκτός με Εράνη, Διαβολίτσι, Τέλλο Αγρα και εντός με Ανδρούσα και Ολυμπιακό. Τα θετικά αποτελέσματα είναι με Ολυμπιακό (νίκη) και Αγρα (ισοπαλία) και στα υπόλοιπα ματς ηττήθηκε με σκορ 1-0. Ο βαθμός που απέσπασε την Κυριακή στους Γαργαλιάνους, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ανεβάζει πάντως την ψυχολογία εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Σπερχογεία.