Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 19:58

Με 2 αλλαγές ο Μεσσηνιακός με Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
Με 2 αλλαγές ο Μεσσηνιακός με Κόρινθο

Μόνο τη νίκη θέλει ο Μεσσηνιακός στο κυριακάτικο αγώνα με την Κόρινθο που θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".

Στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής της καλαματιανής ομάδας Δημήτρης Τσάκωνας δοκίμασε το σχήμα που θα παρατάξει στο μεθαυριανό αγώνα και είναι δεδομένο πως θα κάνει 2 αλλαγές, μπορεί και περισσότερες, μιας και επιστρέφουν οι Σπανός, Νινιός και Κουρεντζής.
Ετσι το πιθανότερο είναι κάτω από τα δοκάρια να καθίσει ο Κυριακόπουλος και την τετράδα της άμυνας να την συνθέτουν (από δεξιά προς τα αριστερά) οι Νινιός, Κουρεντζής, Μπιμπίρης και Μπαστακός. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αργυρόπουλος και Δασκαλάκης, αριστερά ο Ταχματζίδης, δεξιά ο Χελάς και ο Τσουλάκος θα κινείται πίσω από το μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Βιτάλι.
Θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Σπανός και σε αυτή την περίπτωση θα πάει αριστερό μπακ ο Δασκαλάκης και θα μείνει εκτός ο Κουρεντζής.
Μοναδική απουσία για το Μεσσηνιακό είναι ο τραυματίας Μπεγέτης που θα είναι έτοιμος όμως στο επόμενο ματς με τον Παναρκαδικό.