Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 14:20

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ενίσχυση στα χαφ με Κατσαρό από Λεωνίδιο

Γράφτηκε από τον

 

Μέσο από Γ’ εθνική πήρε ο Πάμισος, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Ο λόγος για τον 23χρονο Τάσο Κατσαρό, ο οποίος είχε φέτος 4 συμμετοχές (όσες και οι αγωνιστικές) με το Λεωνίδιο στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, όπου μετέχουν η Καλαμάτα και ο Τσικλητήρας Πύλου. Ο Αρκάς ποδοσφαιριστής ήταν πέρυσι βασικός με τη Δόξα Μεγαλόπολης, επίσης στη Γ’ εθνική μετρώντας 29 συμμετοχές και 3 γκολ και πρόπερσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική Αρκαδίας με τη Δόξα Μεγαλόπολης. Εχει περάσει ακόμα από την ΑΕΚ Τρίπολης και τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, ενώ μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας.

 

Μια μεταγραφή που γεμίζει περισσότερο το ρόστερ του Παμίσου, που έχει το απόλυτο μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά οι διοικούντες της νησιώτικης ομάδας δεν εφησυχάζουν.

 

Αγωνιστικά, οι “πράσινοι” πανηγύρισαν την Κυριακή στο “Γ. Λουκαρέας” απέναντι στην Ομόνοια (1-2) το τρίτο σερί διπλό μετά από αυτά σε Κυπαρισσία Ασπρόχωμα και την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς στην Α’ τοπική. Ετσι φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Μαγνητική ο Μπίσα

 

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με την εντυπωσιακή φέτος Ανδρούσα και το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το 6 στα 6. Ο Πάμισος ενδέχεται πάντως να αγωνιστεί με απουσίες, μιας και οι Αριστομενόπουλος, Παπαδόπουλος αποχώρησαν τραυματίες από το κυριακάτικο ματς, στο οποίο δεν έπαιξε ο Μπίσα.

 

Ο ικανός επιθετικός έκανε μαγνητική και αύριο θα γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού στο γόνατο.