Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 15:03

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Για τρίτη φορά στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο Εθνικός αναδείχθηκε ισόπαλος, αυτή τη φορά με την Εράνη, η οποία είχε μέχρι χθες 2 νίκες και 2 ήττες.

Οι προηγήθηκαν στο 28’. Οι Χότζα – Καραγιάννης συνδυάστηκαν, και ο Καπόγλης που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι Φιλιατρινοί απάντησαν στο 65’ με τον έμπειρο Δημητρακόπουλο, με το τελικό 1-1 να αποδίδει δικαιοσύνη με βάση τις ευκαιρίες και την εικόνα του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα πάντως ότι η Εράνη βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες με τους Σπυρόπουλο, Δημητρακόπουλο και Βλαχόπουλο.

Ο Εθνικός απείλησε με τους Καραγιάννη, Χότζα, Σπανό και στις καθυστερήσεις με τον Παπαδόπουλο.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τον Ταβουλαρέα και την Τσαούση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Χαραλαμπόπουλος (62’ Αλεβίζος), Μακρής, Καπόγλης, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Σπανός, Καραγιάννης, Χότζα, Τσεμούρης (70’ Στ. Παπαδόπουλος), Σαραντόπουλος.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Φουντάς, Νικολακόπουλος (80’ Σταματόπουλος), Μπουρδέκας, Μπακούρος, Μπεγέτης, Αριδάς (70’ Χρονόπουλος), Παπαγεωργίου, Σπυρόπουλος (81’ Οικονομόπουλος), Βλαχόπουλος (46’ λ.τρ. Στριμπάκος) Δημητρακόπουλος.

Τέλος Κεράνης, Μίντζηρας, και έπεται συνέχεια!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Εθνικός, καθώς ο Φραγκίσκος Κεράνης υπέβαλλε την παραίτησή του και την ομάδα κοουτσάρισε χθες ο συνεργάτης του Κώστας Μίνζηρας, που αποχώρησε και αυτός από την ομάδα μετά τη λήξη του αγώνα με την Εράνη. Ουσιαστικά έμεινε για να μην είναι ο Εθνικός χωρίς προπονητή στο χθεσινό ματς και επειδή του το ζήτησε ο Φρ. Κεράνης.

Το “διαζύγιο” οφείλεται στη διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση. Ο Κ. Μίντζηρας από την πλευρά του αρκέστηκε μόνο να ευχαριστήσει τον Φρ. Κεράνη, τους παίκτες και την ομάδα για τη συνεργασία τους. Οι αποχωρήσεις όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και ο Παναγιώτης Καραγιάννης έχει αποφασίσει να φύγει και θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν, ενώ όλα είναι ανοιχτά με το Βασίλη Αλεβίζο.