Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 15:53

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-2: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-2: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπερχογείας κερδίζοντάς την με 2-0 χθες το απόγευμα στο “Π. Γεωργανάς”.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία τις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 2 πόντους λιγότερους από τους δύο πρωτοπόρους Πάμισο και Απόλλωνα Καλαμάτας. Στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξε προσεκτικά μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κωνσταντακόπουλου και από εκεί και μετά με κάποιες επιθετικές προσπάθειες να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές, εκμεταλλευόμενοι και τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και έφτασαν έτσι στην 3η σερί νίκη τους.

Η Σπερχογεία, δεν άξιζε να χάσει, είχε κάποιες καλές φάσεις στη διάρκεια του αγώνα (και δύο δοκάρια), ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 64’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει και από εκείνο το σημείο να έχει διαφορετική εξέλιξη ο αγώνας, αλλά στο 67’ με το δεύτερο αμυντικό λάθος (το πρώτο στο 29’) ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι, μιας και μετά οι παίκτες της δεν είχαν το κουράγιο να αγωνιστούν ακόμη και για να φτάσουν στην ισοφάριση.

 

Φάσεις – γκολ

Στο 6' ο Βεργόπουλος κέρδισε την μπάλα από αντίπαλό του, όμως στη συνέχεια θέλοντας να τη διώξει, άθελά του έβγαλε ασίστ στον Τσώνη, που έφτασε στην περιοχή και φάτσα με τον Τσούλο σούταρε, για να αποκρούσει με την άκρη των δαχτύλων του ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας - όσο έπρεπε ώστε να τη διώξει σε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 10' σέντρα του Τσώνη για τον Τσουκαλά, αυτός έκανε την κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 17' ο Βεργόπουλος με φάουλ από μακριά έστειλε την μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Αγγελή ο οποίος δεν μπόρεσε να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα και έτσι έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 21' σουτ του Μπαλαούρα σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 27' ο Αγγελής με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 29' ο Τσώνης έκανε τη σέντρα ο Τσούλος με το ένα χέρι απέκρουσε αρχικά και στην συνέχεια επιχείρησε να την μπλοκάρει, όμως ο Κουλόπουλος είχε προλάβει να την καλύψει με το σώμα του και κέρδισε το πέναλτι καθώς ο αντίπαλός του έπεσε επάνω του και τον έριξε στο έδαφος. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Εμμανουήλ και "έγραψε" το 0-1. Στο 33' ο Μπάλλας με διαγώνιο σουτ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν οι συμπαίκτες του.

Στο 59' ο Γιακουμής με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64' ο Χριστόπουλος με μπροστινή πάσα βρήκε τον Γιακουμή και αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κωνσταντακόπουλο έκανε το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Διαβολιτσίου και στην επαναφορά σουτ του Αγγελή από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής, η μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 67' ο Κωνσταντακόπουλος έκανε το ελεύθερο στέλνοντας την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, οι Τσούλος και Παπανικολόπουλος δεν συνεννοήθηκαν σωστά, η μπάλα κτύπησε στο πόδι του δεύτερου και στρώθηκε στον Κουλόπουλο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι φώναξαν ότι ο επιθετικός του Διαβολιτσίου ήταν σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης, να απομακρύνει από τον πάγκο το Νίκο Γιακουμή συνεργάτη του προπονητή των “ταύρων” Γιώργου Καλόμαλου. Στο 74’ συρτό σουτ του Κουλόπουλου μπλόκαρε ο Τσούλος. Στο 81’ ο Κουλόπουλος έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει όταν μπήκε στην περιοχή και έκανε το κοντινό διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Τσούλος που είχε κλείσει την αριστερή του γωνία. Στο 84’ ο Κάλλας με διαγώνιο συρτό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 90’ φάουλ του Παπανικολόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 91’ ο Γιακουμής προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ όμως ο Κωνσταντακόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και με τα χέρια απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 89’ αντίκρισε τη 2η κίτρινη (η 1η στο 23’ για μαρκάρισμα) ο αρχηγός της ομάδας Β. Κρεμύδας, γιατί κλότσησε την μπάλα τη στιγμή που ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης είχε σφυρίξει φάουλ.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γιαννέτσος, Μπασιλάρης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μπαλαούρας (82’ Δημητρίου), Βεργόπουλος, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Αγγελής (83’ Κάλλας), Μπάλλας, Μπούνας (87’ Παπαδημητρίου), Χριστόπουλος (77’ Ι. Καραχάλιος), Γιακουμής.

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Παπαγεωργίου, Κρεμύδας, Εμμανουήλ, Τσουκαλάς (87’ Βουρνάς), Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος, Ζάκκας (76’ Ντουμάνι), Τσώνης (68’ Παπαδόγιαννης), Ηλιόπουλος.