Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 16:36

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Τέταρτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Ανετη νίκη με φτωχό σκορ πήρε ο Πανθουριακός που προχθές το απόγευμα κέρδισε στο Ασπρόχωμα την ομώνυμη ομάδα με 2-0. Ηταν το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα της Θουρίας.

Για τους νικητές το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο, όμως μόλις δύο φορές κατόρθωσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Είτε γιατί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γ. Σακκάς είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, είτε γιατί οι επιθετικοί του Πανθουριακού δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα της Θουρίας είχε και μια απώλεια, καθώς στο 10’ αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο ο Χρήστος Τρίψας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί τράβηγμα.

Το Ασπρόχωμα μπορεί να μην πήρε κάποιο βαθμό από το παιχνίδι, αλλά κρατάει την καλή εικόνα που παρουσίασε σε άλλο ένα ματς επί ενός εκ των διεκδικητών του τίτλου, είχαν προηγηθεί αυτά με τους πρωτοπόρους Απόλλωνα, Πάμισο και ενδιάμεσα με τον Εθνικό Μελιγαλά, όπου έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πλέον έχει να αντιμετωπίσει ομάδες, που έχουν τους ίδιους στόχους, αλλά είναι και της ίδιας δυναμικότητας και σε αυτά θα προσπαθήσει να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει πιο σύντομα την παραμονή στην κατηγορία. Στο προχθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκε και με απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Παναγιώτης και Αρης Ηλιόπουλος, Μπεκιάρης και Ζαφειρόπουλος.

Τα γκολ

Στο 44’ από σέντρα του Αργυρόπουλου ο Χελάς πετάχτηκε στο β’ δοκάρι και με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Στο 70’ ο Μουλιάτος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τελικό 0-2.

Από εκεί και πέρα, πολλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν στη διάρκεια του 90λεπτου οι Μουλιάτος, Χελάς, Μουστάκας, Βυζάς.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Ε. Χρονόπουλος, Λυκούσης (75’ Γιαμαρέλος), Λούτα, Α. Χρονόπουλος (46’ Παχτίτης), Παπανικολόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Μουράτι, Κουραμπάς, Γυφτέας, Ι. Σακκάς.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης (46’ Τριανταφυλλάκης), Κλουβάτος, Οδεμισιώτης (70’ Σεφεράσι), Ι. Τρίψας, Χρ. Τρίψας (10’ λ.τρ. Κουρούπης), Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς (75’ Βυζάς).