Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 18:04

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-3: Παρέμεινε ψηλά με το δεύτερο διπλό

Γράφτηκε από τον

 

Το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής πήρε το Σάββατο στον Πύργο Τριφυλίας η Ανδρούσα, με 1-3 επί του Μιλτιάδη, και συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο πρώτο 20λεπτο με 0-2 χάρις σε τέρματα των Βαβαρούτσου και Γεωργιόπουλου.

Ο Μιλτιάδης, που με τη νέα ήττα παρέμεινε στην τελευταία θέση, αντέδρασε στο β' μέρος μειώνοντας με τον Διαμαντόπουλο και προσπάθησε για την ισοφάριση. Ομως οι "κυανόλευκοι" εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους στο τελευταίο 20λεπτο και "κλείδωσαν" τη νίκη με τέρμα του Μαραγκούλια στο 90'.

Δυνατό ξεκίνημα με Βαβαρούτσο, Γεωργιόπουλο

Μόλις στο 3' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσιώτη ο προωθημένος Βαβαρούτσος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 20' ο Πατσιώτης έκανε τη σέντρα και ο Γεωργιόπουλος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, σημειώνοντας ένα εκπληκτικό γκολ (0-2).

Στο 32' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με προβολή ο Βαβαρούτσος.

Η ομάδα του Πύργου είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου στο 44'.

Μείωσε ο Διαμαντόπουλος

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα μείωσαν σε 1-2 με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου.

Στο 70' σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλογερόπουλου, οι Δασκαλάκης και Θεοδοσόπουλος προσπάθησαν να σκοράρουν από κοντά όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν λίγο πριν τη γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Χαρμπίλα έδιωξε ο Δημητρακόπουλος.

Η ομάδα του Τάκη Κάππου έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 78' όταν ύστερα από γέμισμα του Παυλόγιαννη ο Πετρόπουλος από κοντά έκανε το σουτ με τον Κακογιάννη να βάζει σωτήρια την κόντρα και να διώχνει.


Στο 90' το 1-3 με Μαραγκούλια

Στο 90' ο Καλογερόπουλος μετά από έξοχη ενέργεια από αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαραγκούλια που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το τελικό 1-3.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τζεμαλάι.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Κουτίβας, Γαλάνης, Καραμπότσος, Αυρηλιώνης, Κάππος, Λακριντής (55' Ταγκαλάκης), Διαμαντόπουλος, Παυλόγιαννης (87' Κανελλόπουλος), Δημόπουλος (72' Πετρόπουλος), Τσέρτος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μουλαβασίλης, Ιμεράσι, Βαβαρούτσος, Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Α. Καλογερόπουλος, Πατσιώτης (64' Χαρμπίλας), Μαραγκούλιας (93' Τσώνης), Θεοδοσόπουλος (87' Γ. Καλογερόπουλος), Κακογιάννης.