Σάββατο, 23 Νοέμβριος 2013 14:13

Μονόδρομος η νίκη με Κόρινθο για Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Μεσσηνιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με την Κόρινθο που είναι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Ο αγώνας θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος", προκειμένου να μη συμπέσει με τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο. Γι' αυτό και οι "πράσινοι" θέλουν περισσότερο από ποτέ τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου προκειμένου να φτάσουν σε μία νίκη που τόσο την έχουν ανάγκη. Ο Μεσσηνιακός έχει να κερδίσει από την 3η αγωνιστική και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Την Κυριακή παίζει με μία καλή ομάδα που είναι λίγο πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα, όμως δεν αποτελεί φόβητρο.
Αλλωστε οι "πράσινοι" είχαν κερδίσει με 1-0 την ομάδα του Ισθμού στα μέσα Σεπτεμβρίου για το κύπελλο Γ' εθνικής και με οδηγό αυτό το ματς θα παραταχθούν αύριο στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα την Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι πιθανό να την παρακολουθήσει και ο χρηματοδότης του Μεσσηνιακού Σταύρος Παπαδόπουλος που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Οσον αφορά την 11αδα ο προπονητής της καλαματιανής ομάδας Δημήτρης Τσάκωνας είναι δεδομένο πως θα κάνει 2 αλλαγές, μπορεί και περισσότερες, μιας και επιστρέφουν οι Σπανός, Νινιός και Κουρεντζής.
Ετσι το πιθανότερο είναι κάτω από τα δοκάρια να καθίσει ο Κυριακόπουλος και την τετράδα της άμυνας να την συνθέτουν (από δεξιά προς τα αριστερά) οι Νινιός, Κουρεντζής, Μπιμπίρης και Μπαστακός. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Αργυρόπουλος και Δασκαλάκης, αριστερά ο Ταχματζίδης, δεξιά ο Χελάς και ο Τσουλάκος θα κινείται πίσω από το μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Βιτάλι.
Θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Σπανός και σε αυτή την περίπτωση θα πάει αριστερό μπακ ο Δασκαλάκης και θα μείνει εκτός ο Κουρεντζής.
Μοναδική απουσία για το Μεσσηνιακό είναι ο τραυματίας Μπεγέτης που θα είναι έτοιμος όμως στο επόμενο ματς με τον Παναρκαδικό.