Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 12:50

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Συνεχίζει στον πάγκο μέχρι νεωτέρας ο Μουρούσιας

Γράφτηκε από τον

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Εθνικό Μελιγαλά τα τελευταία 24ωρα και το βέβαιο είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή στη συνέχεια της Α’ τοπικής, αλλά και διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο Φραγκίσκος Κεράνης, υπέβαλλε- όπως γράψαμε και χθες- την παραίτησή του και στον πάγκο κάθισε την Κυριακή στο ματς με την Εράνη, ο συνεργάτης του Κώστας Μίντζηρας, ο οποίος επίσης αποχώρησε και έμεινε μόνο για τον αγώνα.

Παρελθόν Καραγιάννης, Αλεβίζος

Το “διαζύγιο” του Κεράνη με τη διοίκηση οφείλεται στη διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση. Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ζητήσει να φύγει και ο έμπειρος επιθετικός Παναγιώτης Καραγιάννης, όπως και έγινε, αλλά και ο ικανός μεσοαμυντικός Βασίλης Αλεβίζος. Ακόμα και άλλοι βασικοί παίκτες έχουν τάσεις φυγής και οι ιθύνοντες κινούνται πλέον για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ. Σήμερα λοιπόν ενδέχεται να ανακοινωθούν, δύο τουλάχιστον, μεταγραφές.

Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κεράνη, η λύση φαίνεται ότι θα δοθεί εκ των έσω. Ο Ηλίας Μουρούσιας, γέννημα – θρέμμα του Εθνικού είναι αυτός που θα αναλάβει προσωρινά αυτό το ρόλο. Δεν αποκλείεται πάντως ο προσωρινός να γίνει και... μόνιμος, μιας και ο Μουρούσιας ήδη σκεπτόταν από το καλοκαίρι να ανοίξει το κεφάλαιο προπονητής, αλλά πείστηκε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής. Αν δεν αλλάξει κάτι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και θα μείνει σε αυτό το πόστο, μέχρι να βρεθεί και αν ο αντικαταστάτης.