Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 14:18

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νησιώτης ξανά ο Παναγιώτης Καραγιάννης

Γράφτηκε από τον
 
Για λογαριασμό του Παμίσου θα σκοράρει πλέον ο Παναγιώτης Καραγιάννης.
Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Μελιγαλά και σήμερα το πρωί υπέγραψε στην ομάδα της Μεσσήνης, στην οποία έχει αγωνιστεί ξανά την περίοδο 2005-06, αλλά και το 2008-09 στη Δ’ εθνική.
Ο Καραγιάννης είχε 2 γκολ με τον Εθνικό στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Α’ τοπικής, ενώ πέρυσι ήταν στον Πανθουριακό. Ακόμα έχει παίξει δύο χρονιές με τον Αστέρα Αρφαρών στη Δ’ εθνική, τη Ζάκυνθο, τον Α.Ο. Φαραί, τη Σπερχογεία, τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ξανά στον Εθνικό και στον Ηρακλή Καλαμάτας. Πρόκειται για αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Παμίσου κινήθηκαν αστραπιαία μετά το “διαζύγιο” με τον Εθνικό και τον απέκτησαν. Ο Αλέξης Μαντζούνης έχει λοιπόν ένα ακόμα επιθετικό όπλο στη “φαρέτρα” του για τη συνέχεια της Α’ τοπικής. Να σημειωθεί ότι με αυτή την κίνηση ολοκληρώθηκε και η μεταγραφική ενίσχυση των “πρασίνων” που τη Δευτέρα απέκτησαν και τον 23χρονο μέσο Τάσο Κατσαρό από το Λεωνίδιο.
 
Τέλος ο Δαραμάρας
 
Η σημερινή μέρα εκτός από μεταγραφή, είχε και μία αποχώρηση για τον Πάμισο. Ο λόγος για το Δήμο Δαραμάρα, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους “πράσινους”, αλλά ζήτησε πριν από λίγες μέρες να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός πήρε λοιπόν σήμερα το δελτίο του και αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Πάμισο, που έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν, μετρώντας μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επόμενο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι πρωτοπόροι, είναι αυτό της Ανδρούσας, την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.