Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 15:03

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Να μην υποτιμήσουμε την Ομόνοια”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Να μην υποτιμήσουμε την Ομόνοια”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Μετά τον Τέλλο Αγρα, την Αναγέννηση και την Κυπαρισσία, ο Πανθουριακός νίκησε το περασμένο Σάββατο και το Ασπρόχωμα με 2-0 και με 12 βαθμούς ισοβαθμεί με την Ανδρούσα στην 4η θέση της Α’ τοπικής και σε απόσταση τριών βαθμών από τους πρωτοπόρους Πάμισο και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο φιλόδοξος σύλλογος ετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς με την ουραγό Ομόνοια, η οποία δεν έχει νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος όμως, ξεκαθαρίζει ότι: “Η βαθμολογική θέση δεν ανταποκρίνεται στη δυναμικότητα της Ομόνοιας και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη και δεν πρέπει να κοιτάμε τη βαθμολογία”.

Ο Πανθουριακός αντιμετώπισε την Ομόνοια και στο κύπελλο Μεσσηνίας, μετρώντας δύο νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Συγκεκριμένα επικράτησε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στις 2 Σεπτεμβρίου και με 4-0 στη ρεβάνς στο “Γ. Λουκαρέας” στις 10 Σεπτεμβρίου. Για τον Γ. Αργυρόπουλος όμως δεν σημαίνουν κάτι αυτές οι νίκες.

Νοκ άουτ ο Τρίψας 

“Τα παιχνίδια στο κύπελλο είναι τελείως διαφορετικά και δεν πρέπει να τα συνδέουμε. Πιστεύω πάντως ότι έχουμε βρει ρυθμό και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο”, λέει ο προπονητής της Θουρίας, που δεν θα έχει στη διάθεσή του την Κυριακή τον Χρήστο Τρίψα.

 

Ο ικανός μεσοεπιθετικός αποχώρησε με τράβηγμα στον τετρακέφαλο από το προηγούμενο παιχνίδι και έχει τεθεί νοκ – άουτ, ενώ αμφίβολη κρίνεται ακόμα η συμμετοχή των Γιώργου Δρογγίτη και Μάριου Μπιτσάνη.