Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 14:12

Νέα νίκη η "Μαύρη Θύελλα", 3-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο με Καλαντζή (2) και Οντσβόνγκ

Γράφτηκε από τον

Ούτε ο βούρκος του Δημοτικού Σταδίου δεν ήταν αρκετός για να σταματήσει το νικηφόρο σερί της "Μαύρης Θύελλας", η οποία με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Χρήστο Καλαντζή (το τρίτο ο Οντσβόνγκ) νίκησε εύκολα με 3-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο στο... βούρκο του Δημοτικού Σταδίου και συνέχισε την προσπάθεια της να πιάσει τους πρωτοπόρους του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Σε ένα βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Μίλτου Γκόφα κατάφεραν να παίξουν αρκετά καλό πόδοσφαίρο και να φτάσουν απόλυτα δίκαια στην νίκη. Συνολικά η ομάδα έχει 6 νίκες (4 σε πρωτάθλημα και 2 σε κύπελλο) και μια ισοπαλία με τον Γκόφα στον πάγκο της. Δείχνει ότι έχει βρει ρυθμό και γεμίζει τους φίλους της με αισιοδοξία για την συνέχεια.
Στο σημερινό ματς ο Γκόφας ξεκίνησε με τον Σκαρλάτο στην μεσαία γραμμή ενώ επανεμφανίστηκε μετά από καιρό ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας. Η ομάδα πήγε σχετικά καλά σε όλες τις γραμμές, όμως αυτή που έκανε και πάλι την διαφορά ήταν η επιθετική.
Ο Χρήστος Καλαντζής σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς, ο Καραχάλιος ήταν και πάλι εξαιρετικός δείχνοντας ότι γνωρίζει καλά τα μυστικά της μπάλας ενώ ο Οντσβόνγκ (παρότι ακούμπησε λίγες φορές τη μπάλα) με την συνεχή κινητικότητα του ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς και ανοίγει χώρους για τους υπόλοιπους.
Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στο ματς αλλά ο Καλαντζής νικήθηκε από τον Αντωνόπουλο στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο έμπειρος φορ όμως καθάρισε το ματς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 27' και το 30' ενώ το τρίτο γκολ του Οντσβόνγκ στο 48' απλά σφράγισε το τρίποντο για την "Μαύρη Θύελλα". Η συνέχεια του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι Μεσσήνιοι έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.
Το ματς παρακολούθησαν περίπου 300 θεατές αφού οι καιρικές συνθήκες κράτησαν πολύ κόσμο στο σπίτι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκριτζέπης από την Αρκαδία με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλος, Γεωργακόπουλο, οι οποίοι είχαν εύκολο έργο. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Οντσβόνγκ και Τσόπελας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ρηγανάς, Τσόπελας (79' Σοφός), Ι. Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Κωνσταντόπουλος, Καραχάλιος, Ζαχαρόπουλος, Οντσβόνγκ (85' Βασιλόπουλος), Πούτσης, Καλαντζής (72' Γεωργακόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Αντωνόπουλος, Τζουμάκας, Παικόπουλος (46' Βατσής), Σταματέας, Σάκκος, Κουτελιέρης, Λυμπέρης (74' Καμαρινός), Κωνσταντινίδης, Λαμπρογεώργος, Παπακωνσταντίνου (46' Αθ. Αντωνόπουλος), Παπαθεοδώρου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα, συνδυάστηκαν Καραχάλιος - Τσόπελας από δεξιά, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα, ο Καλαντζής έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αντωνόπουλος απόκρουσε με τα πόδια.

9' Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Λυμπέρης μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά λίγο πριν σουτάρει τον έκοψε σωτήρια ο Σκαρλάτος.

27' ΓΚΟΛ 1-0 ο Καλαντζής. Εγινε μια βαθιά πάσα προς τον Καλαντζή, αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αστέρα, πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και αφού τρίπλαρε τον Αντωνόπουλο πλάσαρε στο κενό τέρμα για το 1-0 για την Καλαμάτα.

30' ΓΚΟΛ 2-0 ο Καλαντζής. Ο Καραχάλιος έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αντωνόπουλος απόκρουσε, αλλά ο Καλαντζής ακολουθούσε τη φάση και με πλασέ από πλάγια θέση πέτυχε το 2-0.

40' Σκόραρε αλλά με το.. χέρι ο Λαμπρογεώργος (μετά από σέντρα του Παπακωνσταντίνου) και σωστά το γκολ δεν μέτρησε.

48' ΓΚΟΛ 3-0 ο Οντσβόνγκ. Έγινε μια πάσα προς τον Οντσβόνγκ, ο Αντωνόπουλος βγήκε να μαζέψει τη μπάλα όμως αυτή κόλλησε στη λάσπη (το κακό γήπεδο ευνόησε εδώ την Καλαμάτα) και ο Οντσβόνγκ που ακολουθούσε τη φάση με πλασέ πέτυχε το 3-0.
.