Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 11:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αλλα λέει η διοίκηση και άλλα ο Ζαλίκας...

Γράφτηκε από τον

“Ποιος είπε ότι πάμε για πρωτάθλημα;” Με αυτή την ερώτηση... απάντησε ο Νίκος Ζαλίκας σε ερώτηση που του έγινε μετά το ματς, σχετικά με το αν ρισκάρει επιθετικά όσο θα έπρεπε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, όπως η Καλαμάτα.

 

Ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” επέμεινε στην συνέχεια πως η Καλαμάτα δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά την δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική και επικαλέστηκε προβλήματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πάρει τους παίκτες που ήθελε. Ολα αυτά βέβαια έρχονται σε αντίθεση με τα όσα λέει η διοίκηση, με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα να έχει δηλώσει ότι στόχος της Καλαμάτας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Ενώ την ίδια άποψη έχουν και τα άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές ενώ φυσικά η άνοδος είναι αυτή που περιμένει και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Υπάρχει δηλαδή ένα.... μπέρδεμα στα όσα λένε οι άνθρωποι της Καλαμάτας, κάτι που δεν ξέρουμε αν και σε τι βαθμό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζαλίκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια στο χθεσινό ματς και δήλωσε ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα. Στάθηκε στις δύο φάσεις του Γουερέ και στο ότι η Καλαμάτα δεν είχε απάντηση στην τακτική του Τσικλητήρα να παγώσει το ρυθμό στο β’ ημίχρονο ενώ παραδέχτηκε ότι η Καλαμάτα υστερεί στην τελική προσπάθεια.

 

 

“Δίκαιο αποτέλεσμα”

 

 

Ο τεχνικός του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. “Παίξαμε μια μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Μια ποιοτική και δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα ήρθαν κάποια ικανά παιδιά που θα βοηθήσουν. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα και στην συνέχεια έχουμε μια σειρά από πιο βατά παιχνίδια. Η θέση μας είναι πλασματική”, κατέληξε ο Νίκος Κακαλέτρης. Aπό πλευράς των παικτών, ο Δημήτρης Τσατσόπουλος που έκανε ντεμπούτο με την Καλαμάτα, χαρακτήρισε κακό το παιχνίδι, σημείωσε ότι η Καλαμάτα θα μπορούσε να πάρει την νίκη στις δύο φάσεις του Γουερέ και τόνισε πως πλέον η “Μαύρη Θύελλα” κοιτάζει την συνέχεια. Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος του Τσικλητήρα τόνισε ότι η ομάδα του παίζει πάντα για τη νίκη, χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την Καλαμάτα και τόνισε πως η ομάδα της Πύλου περιμένει καλύτερη συνέχεια.