Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 17:22

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-0: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους “πράσινους”

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-0: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους “πράσινους”

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και το νικηφόρο σερί του Παμίσου σταμάτησε χθες από τη γειτονική Ανδρούσα.

Οι Νησιώτες έμειναν στο 0-0 και όχι μόνο έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στο ρετιρέ της Α’ τοπικής, αλλά είδαν και τον Πανθουριακό, το βασικό ανταγωνιστή για τον τίτλο, να πλησιάζει στον ένα βαθμό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχοντας στον πάγκο το Νησιώτη Νίκο Γεωργακλή και στα γκολπόστ το συνονόματό του Νίκο Κατσίποδα (έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Πάμισο) συνέχισαν τη φετινή εντυπωσιακή πορεία, παίρνοντας τον 13ο βαθμό σε έξι αγωνιστικές. Απέναντι σε μια ομάδα, που από τις 3 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις της, μετρούσε μόνο νίκες (5 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο).

 

Ο Πάμισος είχε νικήσει μάλιστα εις διπλούν την Ανδρούσα (0-2 και 3-0 στο κύπελλο), αλλά χθες εγκλωβίστηκε από την αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων. Για όσους πάντως είναι προληπτικοί, η κακή μέρα για τους γηπεδούχους, φάνηκε από την αρχή, μιας και το ματς ξεκίνησε με 28 λεπτά καθυστέρηση λόγω του ότι δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο.

 

Ο Πάμισος είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 10’ η κεφαλιά του Μπαστακού πέρασε άουτ και στο 14’ ο Κατσίποδας μπλόκαρε το σουτ του Λαθύρη και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Ο γκολκίπερ της Ανδρούσας έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 27’ όταν εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε την μπάλα στο σουτ στην κίνηση από το Σταματελόπουλο. Επίσης είπε “όχι” και στη γυριστή κεφαλιά του Κάνιστρα στο 40’, έπειτα από φάουλ του Παπαδόπουλου.

 

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Καραγιάννη ζωήρεψε την επίθεση του Παμίσου, με τον έμπειρο επιθετικό να φθάνει κοντά στο γκολ στο ντεμπούτο του, Στο 58’ από κόρνερ του Λαθύρη, πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Πάμισος είχε συνεχώς την μπάλα, αλλά αδυνατούσε να βρει λύσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα της Ανδρούσας, που με δύναμη και πάθος κρατούσε το μηδέν, χωρίς όμως να απειλεί. Με εξαίρεση τη φάση του 76ου λεπτού, όπου ο Μαραγκούλιας από δεξιά μπήκε στην περιοχή και σέντραρε με την μπάλα να φαίνεται με γυμνό μάτι ότι βρήκε στο χέρι του Βέλλη. Ο διαιτητής Πλακογιάννης θεώρησε ότι ήταν ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το ματς, Το 0-0 όμως δεν άλλαξε, μιας και οι προσπάθειες του Κάνιστρα στο 70’ και του Καραγιάννη στο 77’ σταμάτησαν στον Κατσίποδα και ο Ν. Γεωργακλής με τρεις αλλαγές από το 88’ και μετά ροκάνισε το χρόνο. Ετσι η Ανδρούσα πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό στη Μεσσήνη, με ορισμένους φιλάθλους των γηπεδούχων να εκφράζουν στο φινάλε τη δυσαρέσκειά τους.

 

Βοηθοί του Πλακογιάννη ήταν οι Βρυώνης και Σταυρόπουλος.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Σταματελόπουλος (60’ Καραπετιάν), Βέλλης (82’ Βλάχος), Μπαστακός, Φιλόπουλος, Μωράκης, Κατσαρός (74’ Πανταζόπουλος), Παπαδόπουλος (46’ Καραγιάννης), Κάνιστρας, Ηλιόπουλος, Λαθύρης.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι (72’ Γ. Καλογερόπουλος), Βαβαρούτσος, Κακογιάννης, Τσώνης, Γεωργιόπουλος (88’ Θεοδοσόπουλος), Αντ. Καλογερόπουλος (91’ Πατσιώτης), Μαραγκούλιας (90’ Χαρμπίλας), Δασκαλάκης, Μουλαβασίλης, Βασιλογιαννακόπουλος.