Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 17:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Μετέτρεψε σε... περίπατο το τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το τριφυλιακό ντέρμπι η Κυπαρισσία που συνέτριψε με 4-0 τον Τέλλο Αγρα. Ο ΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ και έφτασε ανέλπιστα εύκολα στο τρίτο φετινό τρίποντο. Η ομάδα των Γαργαλιάνων μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίωρο και είχε ένα ακυρωθέν γκολ, ένα δοκάρι και μια κλασική ευκαιρία. Ομως στο δεύτερο εμφανίστηκε αγνώριστη, κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ και υπέστη μια βαριά ήττα, παραμένοντας χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας έγινε παρουσία 400 περίπου θεατών, αρκετοί εκ των οποίων φίλοι του Αγρα.

 

 

Δοκάρι και ακυρωθέν γκολ για Αγρα στο ξεκίνημα

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο ξεκίνημα και στο 12’ ο Μπαρσελό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των “ερυθρόλευκων”. Στο 20’ ο Ερέκι είχε σουτ στο δοκάρι και ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα πήρε την κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα του Γεωργιόπουλου με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ο ΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή στο 31’ όταν μετά από σέντρα του Κωνσταντόπουλου ο Κοσμάς πήρε την κεφαλιά όμως ο Ντουγερόγλου απέκρουσε.

 

 

Προβάδισμα με Χατζηαράπη και Ντιόπ

 

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου που ανέβασε στροφές και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στο 57’... Ο Κοσμάς έκανε το δυνατό σουτ, ο Ντουγερόγλου απέκρουσε ασθενώς και ο Χατζηαράπης μπήκε από κοντά με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βατσής τροφοδότησε τον Ντιόπ που με πλασέ έγραψε το 2-0. Οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν να υπερέχουν, με την ομάδα των Γαργαλιάνων να έχει πετάξει... λευκή πετσέτα.

 

Κοσμάς και Βατσής ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο

 

 

Στο 78’ ο Ζαφείρης σέντραρε και ο Κοσμάς με κεφαλιά έκανε τρία τα τέρματα της Κυπαρισσίας. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82’ όταν ύστερα από ασίστ του Κωνσταντόπουλου ο Βατσής με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα. Να σημειωθεί πως εκτός 18άδας του Αγρα έμεινε ο Φώτης Φωτιάδης λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ στον πάγκο λόγω τραυματισμού ο Φώτης Διακουμής.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Ντιόπ, Μιτρόφ, Βατσής, Θεοχαρόπουλος (65’ Μπακόπουλος), Τσιμόπουλος (82’ Παναγιωτόπουλος), Κοσμάς, Χατζηαράπης (85’ Ντέντα ), Κωνσταντόπουλος (86’ Δημητρακάκης).

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Πότσης, Λ.Χ. Ανδρωνης, Λ. Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος (65’ λ. τρ. Κοντογόνης), Τζανετέας, Μπούμπα, Αναστασόπουλος, Ερέκι, Γεωργιόπουλος, Μπαρσελό.