Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 20:01

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Διατήρησαν το αήττητο

Γράφτηκε από τον

Στο... μηδέν έμειναν χθες στο Διαβολίτσι ο ΑΟΔ με τον Απόλλωνα Καλαμάτας σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Αυτό το 0-0 ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την καλαματιανή ομάδα που παρέμεινε όμως στην πρώτη θέση μαζί με τον Πάμισο. Από την άλλη το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα διατήρησε το φετινό αήττητο, κράτησε το μηδέν παθητικό για πέμπτο σερί ματς και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία. Ηταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κυριάρχησε ολοκληρωτικά, με τον Απόλλωνα να θέλει αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων. Ο αγώνας έγινε παρουσία 120 περίπου θεατών, σε έναν αγωνιστικό χώρο “χαλί” που προσφερόταν για ωραίο ποδόσφαιρο. Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήταν για το Διαβολίτσι... Στο 2’ ο Ντουμάνι με κάθετη πάσα βρήκε στην περιοχή τον Ζάκκα που πλάσαρε αδύναμα και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς να απομακρύνουν. Η απάντηση του Απόλλωνα ήρθε στο 7’ με τον Γκελγκέρια να σουτάρει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι μετά από ατομική προσπάθεια. Στο 15’ η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου και σύγχυση στην περιοχή, ο Τσουλάκος πήρε την κεφαλιά με τον Κωνσταντακόπουλο να μπλοκάρει δύσκολα στη δεξιά του γωνία. Πέντε λεπτά αργότερα ο ΑΟΔ απείλησε με τον Κουλόπουλο να παίρνει την κεφαλιά (από σέντρα του Μαυροειδάκου) που έφυγε λίγο άουτ. Μετά το 20λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τρεις καλές ευκαιρίες... Στο 51’ το διαγώνιο σουτ του Γκελγκέρια απέκρουσε σε κόρνερ ο Κωνσταντακόπουλος. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Αλεξόπουλου, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με τον Κωνσταντακόπουλο να του λέει και πάλι “όχι”. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 57’ με τον Κουλόπουλο να δίνει στον Ζάκκα που ξέφυγε από τον Παυλάκο και από καλή θέση πλάσαρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Μετά το 60’ η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε κατακόρυφα και δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και επιδίωξαν να κερδίσουν το ματς, όμως απέναντί τους είχαν μια δυνατή ομάδα που έκλεισε όλους τους χώρους και προς το φινάλε και οι δύο ομάδες φάνηκε να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Καλή ήταν η διαιτησία του Αλεξέα και των βοηθών του, της Αθανασοπούλου και του Κομπιλίρη.

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Ζάκκας, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Παπαδόγιαννης, Τσώνης (74’ Βουρνάς), Ηλιόπουλος, Ντουμάνι (81’ Τσουκαλάς), Κουλόπουλος, Εμμανουήλ.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Κακαλής, Παπαδέας, Λαγωνικάκος, Παυλάκος, Παλιατσέας (78’ Παπαβασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Τσουλάκος (90’ Διονυσόπουλος), Γκελγκέρια (75’ Πανταζής), Στραβάκος, Αλεξόπουλος.