Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 17:54

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πέντε σερί νίκες και στο -1 από την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην 6η αγωνιστική της Α’ τοπικής, καθώς επικράτησε της Ομόνοιας με 2-1 και την ίδια ώρα Πάμισος και Απόλλωνας Καλαμάτας, έμειναν στο 0-0 απέναντι στην Ανδρούσα και το Διαβολίτσι, αντίστοιχα.

Ετσι ο φιλόδοξος σύλλογος πλησίασε στον ένα βαθμό τους πρωτοπόρους, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες με Τέλλο Αγρα, Αναγέννηση Παραλίας, Κυπαρισσία, Ασπρόχωμα και Ομόνοια. Η τελευταία ήρθε μάλιστα με ανατροπή και ο Γ. Αργυρόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, που διεύρυναν το νικηφόρο σερί. “Το παιχνίδι αποδείχθηκε δύσκολο, όπως άλλωστε το περιμέναμε. Η Ομόνοια είναι άκρως ανταγωνιστική ομάδα και η βαθμολογική της θέση, δεν έχει σχέση με αυτό που βγάζει στο γήπεδο. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Πανταζή, Μπιτσάνη και Μουστάκα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ κόντρα στο ροή του ματς. Τα παιδιά όμως έδειξαν ψυχικά αποθέματα και με μεθοδικότητα, καθαρό μυαλό και σωστό ποδόσφαιρο, γυρίσαμε το ματς. Ηταν μια πολύτιμη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, λέει στο “Notosport” ο προπονητής του Πανθουριακού, ο οποίος δεν στέκεται στις βαθμολογικές απώλειες των υπόλοιπων ομάδων. “Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες οι ομάδες. Εχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τη φορμαρισμένη Ανδρούσα και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.

 

 

Νοκ – άουτ ο Δημητρακόπουλος

 

 

Χωρίς τον Σωτήρη Δημητρακόπουλο θα αγωνιστεί στην Ανδρούσα ο Πανθουριακός. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα στο μηνίσκο, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός για 15 με 20 μέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει εκτός από το κυριακάτικο ματς και τον αγώνα με την Εράνη στις 19 Νοεμβρίου. Επίσης παραμένει τραυματίας και δεν υπολογίζεται για την Ανδρούσα ο Χρήστος Τρίψας, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Δρογγίτη. Ο Μπιτσάνης πήρε χρόνο συμμετοχής με την Ομόνοια, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Χελάς έχασε το προχθεσινό παιχνίδι λόγω γαστρεντερίτιδας.