Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 12:04

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Η Καλαμάτα 3-0 τα Πράσινα Πουλιά

Γράφτηκε από τον

 

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε το Σάββατο η παιδική ομάδα της Καλαμάτας η οποία νίκησε με 3-0 τα Πράσινα Πουλιά, σε ματς που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.

 

Στο 34’ ο Χώτος με πλασέ άνοιξε το σκορ, στο 42’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 και στο 60’ ο Τσιγαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Δοκάρια είχαν ο Δημόπουλος στο 42’ για την Καλαμάτα και ο Σκιαδάς στο 67’ για τα Πράσινα Πουλιά.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βοσνάκης και βοηθοί οι Γάκης και Σγουμπόπουλος.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοντογεώργης, Γιαννέλης, Οικονομέας, Κάτσος, Δριμής, Δημόπουλος, Λέσι, Κανανάι, Ρουμελιώτης, Ζώτος, Τσιγαρίδης. Επαιξαν και οι Μυστριώτης, Δικαιουλάκος, Ψωρομύτης, Θεοδωρόπουλος, Καπετανάκης, Κακαρούμπας, Χριστόπουλος.

 

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Μεταξάς, Τζανετέας, Δημητρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αναγνωστάκης, Καρλής, Μουζάκης, Κούκα, Δουλάμης, Σαραντόπουλος, Θεοδωρόπουλος. Επαιξαν και οι Καραμήτσος, Λαδουμάκης, Κάρλος, Καλύβας, Μαγκλάρας, Σκιαδάς, Πατικόπουλος.